torsdag 4. april 2019

Kakefat stett

Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Lekkert kakefat til feks cupcakes. Rundt kakefat på stett i porselen.

Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Designen er lekker og diskret og gjør fatet ideelt til mange ulike anledninger.


Kastehelmi serien, designet av Professor Oiva Toikka, har produkter til både servering og interiørdekor. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel.


Fra populære Rosendahl finner du et svært stilig kakefat av porselen.

Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på. Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat. Med et roterende kakefat , blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Rask og sikker levering. Fri frakt over 49-KUNDEKLUBB.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kakefat eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Kakefat på stett Beregnet levering 12.


Cleo Home Diamonds kakefat er lekker å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Vi anbefaler håndvask av fatet. Kakefatet har et fint stett som hever maten over bordet. Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål. Grand Cru Serveringsfat på stett.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. KAKEFAT PÅ STETT 3MM. Vanlig pris 49-Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og.


Selges ikke fra nettlager. Etasjefat kakefat med stett kakelokk. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Betalingsløsninger Betal sikkert med kort eller Vipps.


For bedriftskunder som betaler med faktura, les informasjon. Nå presenterer Kähler dette utrolig elegante ot stilfulle kakefatet i hvitt porselen i sin serie Hammershøi. Torget Til salgs Møbler og interiør Kjøkkenutstyr og serviser. Søk etter kakefat med stett på Kelkoo.


Leter du etter kakefat med stett ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Finn kakefat og serveringsfat hos Kelkoo og handle hos kjente norske nettbutikker! Se beste pris på Kähler Hammershøi kakefat på stett 30cm. Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign tilbud på kakefat med stett fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Lite stettfat - kakefat fra Riviera Maison. Glassklokke over kan kjøpes separat. Et fint kakefat med stett og vakker dekorkant. DEN FLYVENDE TALLERKEN. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Antall: Legg i handlevogn. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg