tirsdag 9. april 2019

Lady interiørmaling fargekart

På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Som de fleste av dere vet har vi tidligere lansert malingen LADY PURE COLOR – en helmatt veggmaling med en myk og deilig overflate.


I fjor kom LADY SUPREME FINISH – en penselmaling for tre og panel.

Samtidig som vi nå gir dere et nytt fargekart lanseres også et nytt medlem i LADY -familien: LADY WONDERWALL. Nytt fargekart fra LADY ! Mer enn et fargekart. Med sitt nye fargekart strekker LADY seg lenger enn noen gang tidligere!


LADY finnesi en rekke kvaliteter som dekker ulike behov og hjelper deg med å gjenskape den stilen og det uttrykket du ønsker. Den er ekstremt slitesterk, og suveren. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.

Nye malingskvaliteter. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.


LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling , og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter. Interiørmaling til vegg, tak, møbler, interiør, lister, dør, vinduer, gulv, hagemøbler, metall, stafasje og tre. Matt, halvmatt, halvblank og blank.


Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Alle fargene har et snev av svart i. Slik velger du farge inne.


Det er særlig tre ting du må tenke på før du velger farge. Butinox Interiør Stue, Gang.

Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter. Lady Perfection liter.


Det første steget på veien kan være å sørge for harmoni i hjemmet. Jotun introduserer et fargekart der ulike sinnsstemninger har lagt føringene for vakre farger i avstemt samspill. LADY Balance er også en helt ny type maling som kombinerer matte vegger og et godt inneklima.


Temaene tar utgangspunkt i tendenser og farger Jotun mener vil prege hjemmene våre i tiden som kommer. Jotuns nye fargekart og LADY Pure Color finnes i alle Jernias butikker som selger maling. Jotun fargekart beis ute 75×– Darkwhite.


LindabFargekart lindab vi forenkler byggingen. I går lanserte Jotun LADY sitt nye fargekart med tre temaer: TRAVEL IN STYLE, URBAN CASUAL og NEW COMFORTING. En av høstens største begivenheter er uten tvil Jotuns lansering av nytt fargekart. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få.


Gjøco interiørmaling dekker hele spekteret av produkter og alle dine oppussingsbehov. Fargekolleksjonen spenner fra tidens trendfarger til de tradisjonelle norske fargene. Norskprodusert, førsteklasses kvalitet hvor kun de beste råvarer er benyttet.


De lyse, lette fargene reflekterer lyset bedre og gir større romfølelse. Interiørmaling for ulike overflater Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Norges ledende interiørmaling. Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg