mandag 15. april 2019

Kulør butikk

Kulør butikk

Kulør er en faghandelskjede av frittstående butikker med god fagkunnskap og sterk lokal forankring. Kjeden tilbyr gode betingelser og frihet til å drive butikk etter egne ønsker. Kulør tilrettelegger for kampanjer og forhandlerkampanjepriser.


Medlemmene bestemmer markedsføringen selv, ut fra hva som passer butikkens konkurransesituasjon. Vi tilrettelegger for kampanjer og forhandlerkampanjepriser. Kulør -medlemmer er lokale butikker med god fagkunnskap og fokus på service. De veileder deg gjerne til en vellykket oppussing – alt fra små til store prosjekter i hjemmet ditt.


Butikkene har lokaltilpasset sortiment. De er derfor ikke lik alle andre kjedebutikker. Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra ordinære åpningstider, se medlemsregisteret.


Vi i Kulør Odden tilbyr til enhver tid tidsriktige laminatgulv i ulike fasonger, bredder og tykkelser. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert gjennom messer og tett dialog med produsenter som Tarkett, Krono og Kronotex. Se komplett sortiment i vår nettbutikk Gulvxtra.


Oversikt over alle Fargerikes butikker i hele Norge. Adresser og telefonnumre. Alt om farge og interiør. Maling er noe de fleste har et forhold til, og maling er med på å sette preg på huset og hytta. Se sesongens hotteste trender i sko, klær og vesker fra ZARA online.


Kulør butikk

Hos oss møter du erfarne medarbeidere med den ekspertisen du trenger når du skal velge farger og fargenyanser til hjemmet ditt. Husk at Butinox Futura gir års garanti på farge og glans for hele huset. Vi har et stort sortiment å velge fra. Konsernet har i de senere årene etablert seg som en stor aktør innenfor entreprenør. Ser du etter åpningstidene til Fargerike?


Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. Malorama er Norges ledende handelshus for produkter til overflatebehandling. Vi er størst innenfor maling, gulv og tapet, og vi leverer alt av utstyr og tilbehør. Noen avdelinger lager fører sortimentet.


Kulør butikk

Alle Byggmakker- butikker bestiller til deg det de ikke har inne. Malorama: Mal Proff - Fargerike - Farveringen - Kulør. Noen butikker lagerfører deler av sortimentet, alt kan bestilles til deg med kort leveringstid. Kulør Vannbasert maleteknikk. Slagporten kan man få i mange forskjellige kulører – velg den som passer best til din oppkjørsel.


Glass Man kan velge mellom tre alternativer for glass til en Arild slagport. Finn forhandlere her. Ring eller mail oss i Gulvxtra. Alle våre gulver kan sees i vår butikk , Kulør Odden, i Grimstad.


I prosessen med å finne navn, kom det tidlig signaler fra involverte butikker og leverandører om at Kulør burde være et aktuelt navn. Det lå mye godt arbeid bak Kulør -navnet da det ble lansert sist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg