tirsdag 9. april 2019

Matboks blafre

Matboks blafre

Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt. Matbokser i plast produsert i Norge, metallbokser, drikkeflasker, termoser, sengetøy til barn. En fargeklatt av en nettbutikk, full av glade og unike produkter fra BLAFRE.


Matboks blafre

Legg til i ønskeliste. Blafre Flaske Stål 3ml, Dark Green. Crocodile Creek Matboks CC Animalia. Det tok ikke lange tiden før vi skjønte at vi måtte leke sammen.


Med felles verdigrunnlag og et ønske om å spre glede har vi utviklet serien Ha en fin dag. Produktene du ser her er produsert i et begrenset antall. Sikre deg denne unike BLAFRE -serien i dag!


Søte dyr blandet med fin grafisk design. En åpenbar favoritt av barnet på skolen, barnehagen eller på utflukt! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. IGJEN Design Letters Matboks , Nude. Skip Hop Zoo Sportsflaske Sommerfugl.


Les tester og omtaler før du kjøper. Fin rosa og burgunderrød matboks med lundefugl. Boksen har ett rom og god plass til 3-brødskiver, og passer også fint som romdeler i koffertboksene i samme serie.


Matboks blafre

Gratis frakt fra 6kr. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp matboks hos Outnorth. Koselig matboks med nostalgisk preg. Denne søte matboksen har ett rom med plass til forskjellige godsaker for mat og annet snacks!


Matboksen har gripevennlige håndtak, og tåler oppvaskmaskin men bør ikke varmes i mikrobølgeovn. Inneholder ikke BPA eller ftalater. Perfekt for bruk på skolen eller til utflukten!


Matboks blafre

Nydelig matboks av metall, godkjent for matoppbevaring. Her finner du vårt store utvalg av matbokser og skåler. Der er utrolig koselig for barnet å ha sin egen, personlige matboks. Velg mellom en rekke modeller, farger og størrelser. Sortimentet innholder blandt annet bokser, flasker, termoser, tekstiler etc.


I enkelte nettlesere blir plassering av navn feil i forhold til lyst tekstfelt. Bytt nettleser eller prøv gjerne med et motiv uten lyst tekstfelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg