tirsdag 23. april 2019

Kjøkkenvekt retro

Nordens største utvalg og dagers angrerett. Våre aktuelle kampanjer. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Rask levering og dagers returrett.

Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Mekanisk, retro kjøkkenvekt fra Sveitsiske Bengt Ek Design.


Kjøkkenvekten er utviklet i aluminium med en retro vaniljefarget målerskive. På baksiden av vekten finner du samtidig en matchende klokke i samme design. De mer avanserte vektene lar deg bytte måleenhet, velge matvare og visse har til og med kaloriutregning installert!

De eldre, manuelle kjøkkenvektene er klassikeren som alltid ser bra ut på kjøkkenbenken, Dulton sin retro kjøkkenvekt er perfekt for deg som liker det litt gammeldags. Klassisk kjøkkenvekt med skål laget av rustfritt stål. Vekten og skålen rengjøres med en fuktig klut. Søk etter: Siste innlegg.


Retrosylte butikken i Kyrkan har nå åpnet! Kul, rustrfri og analog kjøkkenvekt i retrodesign. Utrolig enkel å rengjøre, bare løft av skålen. Kapasitet fra gram og opp til kg.


Vintage kjøkkenvekt fra Soehnle er en funksjonell vekt i høy kvalitet, som pryder kjøkkenet med et flott og annerledes vintage-design. Design: Wesco I dag er Wesco et av verdens ledende produsenter av eksklusive søppelbøtter, brødesker og baderomartikler etc. Alle produkter produserer fortsatt i fabrikken i Tyskland. Ikke noe for deg som liker å ta ting på slump, men vil du være sikker på å treffe rett når du lager mat og baker, da skal.


Nye hyller med varer i butikken! I tillegg til god kvalitet gjør denne kjøkkenvekten seg godt på kjøkkenbenken. Retro boksåpner Can and bottle opener.


Vektskålen er av rustfritt stål og den analoge vektskiven er lettlest og enkel i. Soehnle Roma er en retroinspirert kjøkkenvekt med moderne funksjoner. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Analog retro kjøkkenvekt med en kapasitet på fem kg. Bollen i rustfritt stål er avtakbar og lett å rengjøre.


Merket EKS med pikenavn Pernille. Brun emalje med ørlite rust på skalaen ved tallet. Liten bulk på vektskålen, men ingen avskallinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg