torsdag 25. april 2019

Korkgulv kjøkken

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Få inspirasjon og interiørtips til korkgulv her, samt de siste trendene og nyhetene.


Lær også mer om egenskapene og i hvilke rom kork egner seg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Kork gulv med Top Connect klikk. Skarpe gjenstander kan gjøre skade i overflaten. Korkgulv kan installeres på de fleste steder i hjemmet.


Med tanke på at kork er svært vanntett spørsmålet om uttørking ikke et problem, som det er tilfellet for tregulv. Kjøkkenet er husets fremste slitedel. Verken gulv eller innredning trenger altså å være laget for evigheten.


Men i sin levetid skal kjøkkenet være et hyggelig og godt arbeids- og oppholdssted.

Og alt starter med gulvet. Både støy i og mellom rom får en merkbar demping. I tillegg er korkgulv et produkt som gir et perfekt temperert gulv gjennom hele året. Tester viser at gulv basert på kork holder på varme enda lenger enn et tregulv.


Våre korkgulv utstråler naturlig komfort helt i tråd med tiden. Med de mange designene – alt fra det naturnære til det moderne – setter du et unikt preg på alle innemiljøer. Også økologisk, byggebiologisk og helsemessig gir dette naturgulvet mange behagelige fordeler. Gulvet inneholder mange luftceller sin gjør gulvet behagelig å gå på. Luftcellene beskytter føtter, knær og rygg da det sørger for at gulvet gir etter og beskytter mot støt.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Selv om det ofte er et stort behov for å forbedre akustikken i kantiner vil ikke korkgulv være det beste valget på grunn av at det ofte er mye søl på gulvene i kantiner.


Dinesen-gulvene i heltre er en drøm å gå på, og blir bare finere med tiden når det har blitt levd litt på det. Du trenger ikke være redd for. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Siden korkgulv har så gode isolerende egenskaper vil det i mange tilfeller være unødvendig med varmekabler eller annen elektrisk gulvvarme. Men om det likevel skulle være aktuelt gjelder samme regler som ved laminat og parkett, at temperaturen ikke skal overstige grader. Vi vurderte lenge frem og tilbake hva vi skulle ha på gulvet da vi nylig totalrenoverte vårt kjøkken.


Vi endte opp med vinylcomfort (Cinder oak). Betalte 4kroner kvadratmeteren, sånn cirka. Sammenlignet med andre typer gulv jeg har lagt, var dette en fryd å legge. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Gulv bør velges med omtanke, og passe bygningen,bruksområdet og personene som skal bruke det. I et interiør kan gulvet være helt ordinært og andre. Velegnet for rom med mye tråkk og bruk, eksempelvis på kjøkken eller i inngangsparti.


Mønsteret kan være hva som helst. Kork isolerer godt mot ly er sklisikkert, varmt og behagelig å gå på. Smart oppdeling til skuffer og skap holder orden på tingene.


Få god orden på kildesorteringen med våre tilpassede søppelbøtter til sortering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg