fredag 19. april 2019

Sedertre plank

Ta kontakt for info og pristilbud ! Når det gjelder plank er det uante muligheter. Her er det bare å komme med ønsker så ser vi hva vi kan få til sammen. Vi leverer Sedertre , Malmfuru og Termofuru direkte til deg. Uansett om det er privat eller bedrift. Dette er et prosjektsamarbeid mellom Moelven og Sedertre AS.


Bløt planken i vann i minst en time, (gjerne natten over), legg planken på grillen og legg f. Fire i pakken, og de kan brukes opptil ganger hver. Seder har god bestandighet mot sopp og råte, og egner seg dermed godt til utvendig bruk. Western Red Cedar er enkelt å bearbeide og formstabilt selv ved endringer i fuktigheten.


Sedertre lar seg enkelt overflatebehandle, men gjør seg også ubehandlet og vil oppnå en sølvpatina etter 3-år avhengig av lysforhold. Han forteller at nordmenn begynner å få opp øynene for sedertre , som inntil for bare noen år siden har vært en relativt uvanlig tresort å se i norske bygninger. Sedertre ble brukt som bygningsmateriale til både hus og båter av urbefolkningen nordvest i Nord-Amerika, fra Oregon til Alaska. Bruke bjørk eller eik plank , bygge ytterveggene, og deretter legge dem til gulvet. Bare kjøpe sedertre plank som er tynnere enn den som brukes for yttervegger.


Sedertre plank

Denne sommeren serverer Lerøy en ørretfilet på en planke av sedertre som kan legges rett på grillen. Di har ikke Spansk Seder men de har plank i Amerikansk Sedertre. En eksklusiv, kvistfri fasade som er fri for harpiks. Den har en naturlig motstandsdyktighet mot råte og sopp.


Er et treslag som lett bearbeides og som trenger lite vedlikehold. Kjerneveden har god motstandsdyktighet og kan derfor brukes som tretak, fasade eller terrasse. All sedertre er bestillingsvare med leveringstider på 4-uker. Sibirsk lerk er tilgjengelig i litt assorterte byggevarehus, men pris vet jeg ikke.


Sedertre plank

Sedertre har jeg ikke sett i noen av byggvarehusene jeg har vært innom, men det kan selvsagt finnes allikevel :) For noen år tilbake fikk jeg tak i litt norsk lerk for å bruke til småsnekring. På grunn av treets parfymerte sevjevekst og motstandsdyktighet mot fuktighet og forråtnelse, har det vært svært viktig både som skipstømmer og i trearbeider. I oldtidens Egypt hentet faraoene sedertre i dagens Libanon til bygging av skip og andre konstruksjoner. Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar.


GAMMA is er voor iedere klusser! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Grillplankor i sedertre. Legg planken i bløt i ca. Setter en nydelig spiss på.


Svar på ditt kall – magen din ber deg om et røkfylt måltid eller en godbit. Planke i sedertre til grilling. Mens grillen kommer i gang, legger du favorittfisken din – som laks.


Jeg brukte grillplanke av rød sedertre. Den må ligge i vann i en time før du legger den på grillen. Du får kjøpt grillplanker i de fleste butikker, som har ett godt utvalg i grillutstyr.


Sedertre plank

Helt ubehandlet tre Dette huset trenger aldri males Noen ganger er ikke å gjøre noe som helst med treverket det aller beste. Materialene kokes i olje i 6-timer på grader, for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg