fredag 19. april 2019

Tuva stol

Finn stoler som passer stilen din og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Kjøp stilige designede Stoler. Tuva er en rustikk og solid spisestol med en fantastisk sittekomfort og en herlig vintagefølelse. Tuva forekommer i både kunstlær, stoff og i forskjellige utførelser. Med en Tuva-stol kan du virkelig skape en koselig følelse ved spiseplassen din!


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Tuva , en stol i beige tyg med antikfärgade nitar som snygg detalj.


De bruna benen matchar Lamier matbord perfekt.

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Stolen är välarbetad och en av våra mest. Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere.


Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Hvilke stoler liker du best? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Tuva stol i brunt vintage PU med matchande bruna ben. De antikfärgade nitarna är en snygg detalj. Bordet går i läcker, rustik stil med skiva i rejält trä och svarta, matta ben.


Varje Homer matbord är unikt då skivan är tillverkad i massivt trä, ett naturmaterial vars färg och ådring varierar från bord till bord. Tuva er en vintageinspirert stol trukket med brunt PU-lær med knappekledd rygg og nagler langs sidene. Läckö spisebord med hvitlakkert overflate og en oval bordplate bryter av og gir spisegruppen et velbalansert uttrykk.


Tuva armstol er en lett og komfortabel suppleringsstol i eik.

Velg blant alle våre tekstiler og huder. Ambisjonen var å skape et universelt produkt som skulle passe alle aldre og ferdigheter, uten at det gikk på bekostning av det estetiske. God balanse er det viktigste for et godt grep og bevegelse i hånden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg