tirsdag 30. april 2019

Populære interiørblogger

Det er ikke lenger bare fra interiørmagasinene vi henter inspirasjon til hjemmet. Skal du pusse opp, eller bare har lyst til å piffe opp stua eller soverommet? Da bør du ta deg en titt innom noen interiørblogger før du setter i gang.


Her finner du masse inspirasjon og kreative ideer som du kanskje ikke har tenkt på selv. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder siden, har nå vokst til rundt ti bare blant topp 100. Solveig Grøvle, Julie Håkonsen og Ann Helen Lund er de kreative og over-gjennomsnittet interiørinteresserte damene bak den svært populære bloggen Norske Interiørblogger. Side2blogg er en side med innhold fra det beste innen bloggverden. De har et hjerte for interiør og et øye for styling.


Her er norske interiørbloggere du bør følge, blant dem Anettes Hus, Tine Monsen og Klisjehjemmet. Afrikansk design har dukket opp i interiørbildet fra tid til annen, og Berber-inspirerte mønstre og tepper er spesielt populært. Fredag kveld var eliten i den. Meld deg på MAXBOs nyhetsbrev: Her får du får varsel om kampanjer, tips, råd og andre aktiviteter. Kostnadsfritt, selvfølgelig.


Populære interiørblogger

Det går i snitt snaut et år mellom hver gang vi finner frem penselen. Og den mest populære oppussingsformen er innvendig maling. Bloggetreff for interiørbloggere i Rana og omegn, del 3. På besøk hos en interiørblogger med nybygd hus. HER finner du del. Emmeline liker som kjent ikke å konkurrere, da hun er en skrekkelig dårlig taper, men i november er temaet kos -og da måtte jeg jo bare delta med et bilde!


Vi har plukket ut ti anbefalinger: Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå! Godt skrevet, med gode bilder. Ikke overraskende er det mye hvitt i denne bloggen. Vi tjener litt, nok til å forsvare det for kjærester som synes det går litt vel mye tid med til dette, forteller Ann Helen Lund i Norske Interiørblogger.


Populære interiørblogger

Magasinet Boligpluss har valgt å være hovedsponsor til Norske Interiørblogger. Vi ser på det som en ny markedsføringskanal der vi treffer målgruppen vår. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Mange av disse er interiørblogger.


Topp mest leste interiørblogger ! Her guider vi deg til våre favoritter blant internasjonale interiørblogger. Sukkertøy for øyet ligger på plass over mest leste interiørblogger - Ida gjør ting hun ikke kan! Svenske, nederlandske, franske, spanske - og finske interiørblogger , for å nevne noe, har masse inspirasjon å by på. Weekday Carnival Bak den herlige bloggen Weekday Carnival står en fotograf og designer fra Finland. Har Kari-Ann Norges vakreste stue?


Populære interiørblogger

Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg