onsdag 3. april 2019

Jotun heftgrunn

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun Heftgrunning Universal.

Produktet hefter og fyller godt, samt at den er enkel å påføre og tørker raskt. JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Bruksområde: Innendørs grunning til ikke sugende underlag, som f. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f.

Priser og lagerstatus. Baronesse Heftgrunn Vanntynnet. Hefter også godt på vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass m. Den er dårlig på alt vi prøvde den på, konkluderte testpanelet, som lot seg overraske over at maling fra et så anerkjent merke var så dårlig. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Heftgrunn er spesielt godt egnet på flater som vil bli utsatt for endel vann. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Etter omfattende etterarbeide med båndsliperen bruker jeg nå konsekvent oljebassert grunning. Her hvor det er brukt lakk med blank overflate er jeg ikke i tvil.


Selv med pussing og nedmatting kan det være partier igjen. Benyttes på underlag som treverk, bygningsplater, tapet, vev, tørr mur og betong, tidligere malte flater etc. Mal møbelet i ønsket farge med LADY Supreme Finish.


Limer og hindrer vanninntrenging. Skal ikke brukes på sponplater. Gir et godt underlag for sparkel. Grunningen tørker på ca timer og.

Puss lett over med fint sandpapir. Deretter males to strøk LADY Supreme Finish i ønsket farge og glansgrad. Om jeg vil anbefale det, er en annen sak. Men har du først bestemt deg for å droppe kvistlakk, bruk i det minste en go oljebasert grunning! Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg