tirsdag 30. april 2019

Tapeter soverom

Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser.


Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Soverom er en populær kategori med tapeter for alle slags rom og miljøer.


Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Tapeter gir rommet særpreg så her får du noen tips til hvilke tapeter som er gode på soverommet. Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Tapet fra Sandberg: Tapet til soverom.


Tapeter soverom

Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro. Hva med tapet på soverommet ? Soverommet er stedet hvor du starter og slutter dagen. Slapp av i kropp og sinn og drøm deg bort med et av våre utvalgte tapet soverom.


Industrielt, shabby chic, urbant eller blomstrete - det finnes noe for alle syvsovere! Tilsvarende på badet kan disse tapetene brukes så lenge man holder dem unna dusjsonen og badekaret. Dette vil gjøre tapetet mer slitesterkt. Beveger man seg inn i dette området er våtromstapet eneste alternativ.


Egentlig er det vel ikke noen klare retningslinjer for hvilke tapeter som egner seg best til soverommet. Tapetet har papirbakside og settes enkelt opp med vanlig lim. Med halm på veggen kan du være både trendy og miljøbevisst!


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!


Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet.


Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Bestill Tapeter soverom online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Et rom for hvile Mange ønsker et rolig og balansert soverom med små kontraster.


Tapeter soverom

Disse tapetene har et dekorativt, organisk mønster med myke kvister. Det er derfor viktig å velge riktig tapet til soverommet , for tapeten kan avgjøre følelsen du skaper. En huskeregel på soverommet , er å velge rolige farger og mønstre. Husk at interiøret bør matche med tapeten, slik at det blir harmoni på soverommet.


Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. En statement-vegg med en kul tapet gjør soverommet spennende og personlig, som her hos Ann Guro Hagen. Og vi elsker taklampen! Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Skap en personlig atmosfære på soverommet med tapet og farger Kombinasjonen av tapet og veggfarger er en god måte å skape en personlig atmosfære på soverommet på.


Tapeter soverom

Du velger selv om den skal være frisk, intim, romantisk eller avslappende. Den industrielle stilen passer godt på et soverom. Med kule tapeter , møbler og klesoppheng i rør og kasser med trykk, skaper man enkelt et tøft rom. For at det skal se rent og fresht ut, og ikke slitt og rotete, er det lurt.


Gjerne i to forskjellige mønstre, men kanskje med samme grunntone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg