mandag 22. april 2019

Svart ramme

Svart ramme

Finn svart ramme nå på Kensaq. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio.


Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Svart metallramme, 30xSvarte metallrammer for plakater med størrelsen 30xcm.


Disse kvalitetsrammene tar seg godt ut i ethvert hjem, og de gir bildeveggen din en moderne stil. Plukk ut glasset av en svart ramme , kle pappskiven i et nøytralt stoff og avslutt med å feste en samling snorer eller kroker som du etterpå henger dine fineste smykker på. Velg sølvsmykker som gjør seg fint sammen med svart , eller gå for de mest fargeglade du eier for en fargesprakende veggdekorasjon.


Svart ramme

Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Linda Svart er en klassisk ramme som passer til det meste.


BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir mer spennende. Mot en nøytral vegg er jobben selvfølgelig enkel. Da bør man fange rammens farge i innredningskomponentene som for eksempel puter, lysestaker eller tekstiler.


Motivet på bildet passer perfekt inn i svarte rammer med brede lister. Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum. Samme størrelsen som et vanlig A4-ark.


Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Eksklusiv matt svart ramme med samme mørke farge som en stjerneløs nattehimmel. Ram inn minnene dine.


Svart ramme

Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Svart treramme med passepartout. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Svart plastramme med glass. InnIeggsblad med plass for fotografier.


Tips - lag collage bestående av flere rammer. Sevilla svart er en treramme med stilren, enkel og avrundet profil. Ramme passepartout svart. Dette er en popluær ramme , som det er solgt veldig mye av i Norge.


Med sin smidige opp- og nedfelling, og en ramme på kun kg blir denne et soleklart valg. Utstyrt med stor kurv, med mulighet for oppbevaring av alt du behøver (kan bære kg,noe som er mer enn forrige modell). Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Durable infopanel SHERPA, A svart ramme hos staples.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg