onsdag 10. april 2019

Soverom 2016

Soverom 2016

Uansett anledning, nå koster hjemlevering enda mindre! Mester Grønn butikk nær deg! Da er selvvanningspotter en perfekt løsning for deg. Da bør du prøve våre selvvanningspotter som gjør at.


Soverom 2016

Selvvanningspottene har en unik teknologi som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. Bestill blomster på nett og få de raskt levert på døren, til deg selv eller noen du er glad i. Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte. Les hvordan dette fungerer.


Potten er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til. Derfor har vi Kvalitetsgaranti. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.


Soverom 2016

Dette skulle aldri ha skjedd. Utsendelsen skyldes en teknisk feil hos vår underleverandør av kundeklubben. De jobber på spreng med å identifisere feilen for å hindre at slike ting skjer igjen. Bestill Julegruppe Winter Wonderland på nett og få dine blomster levert på døren.


Grow-in selvvanningspotter denne uken! Helt super til Azalea som trenger mye vann. Nå får alle medlemmene av kundeklubben rabatt på alle grow-in selvvanningspotter. Tulipaner er den perfekte innflyttningsgaven, Orkidee gir du til din beste venninne og rose til din ukårede. I tillegg er det prosent på grow-in selvvanningspotter.


Soverom 2016

Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkj. Vi har alltid 3forpå avskårne blomster. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. Hos oss finner du alt av blomster til hverdag og fest, til sorg og glede.


Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Har du glemt kontoen din? Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine.


Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann. Fyll dem med lettstelte planter, så er sjansen større for å lykkes med den lille oasen din. Denne uken kan vi blant annet by på fantastiske. Blomstene blir fraktet fra produsent til butikk uten fordyrende og forsinkende mellomledd. Garanti Alle våre avskårne blomster har fem dagers holdbarhetsgaranti.


Beste tilbud i uken på Tiendeo. Planlegg og spar penger! Denne sommeren har vi rabatt på all grow-in til medlemmene av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg