mandag 29. april 2019

Maritim hytte interiør

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Mer Innendørs En smak av sommer Med stue i skjærgården Maritime drømmer. TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i havgapet. Interiør på sommerhytte Slik innreder du sommerhytta Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen?


Her er våre interiørtips.

Mange liker en maritim stil på sjøhytta, og blått og hvitt er en klassisk kombinasjon. Men det er mange måter å trekke inn fargene fra landskapet ved sjøen på. Nyanser fra hav, svaberg, himmel og strand kan innebære så mye mer enn bare blått.


Sjøgrønne toner, turkis og blågrått egner seg godt. EN MARITIM SOMMERDRØM. Sommeren er her med sine lange dager og lyse kvelder, endelig kan vi nyte kveldene utendørs igjen.


Det er nettopp det sommeren handler om for mange av oss! Men, maritimt kan det jo være hjemme også?

Delikate blåtoner og maritim stil Bor du langt unna havet, eller er du bare veldig glad i den maritime stilen? Gjenskap følelsen av salt sjø ved bruk av fine blåtoner i ulike nyanser. Får så lyst til å ha min helt egen hytte og innrede, maritim stil er bare så fint! De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen.


Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta. Riis Interiør lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.


Voronoii I lyspære fra Tala. Denne vakre, avrundede og kompakte pæren har singulære glødetråder, og gir et mangfold av perspektiver fra forskjellige vinkler. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!


Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis? Blåfargen i alle nyanser har aldri vært så populært innenfor interiør som nå, så det er ingenting i veien for at du prøver deg på maritim stilen uansett om hytta er på Sørlandet eller ikke. Tekstiler gjør mye med et interiør , det bør derfor legges litt ekstra ressurser i nettopp det.

De blir på en måte smykkene i rommet, og man kan gjerne bruke litt ekstra tid på å finne dem, mener Tove. I tråd med hyttas naturkonsept ønsket hun å bruke tekstiler av naturlige materialer, og valgte derfor lin og. Naturlige materialer. Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv.


Vi setter høye krav til leveringsdyktighet. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett! Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg