onsdag 10. april 2019

Maskinparken lilleby

Han forteller at bygningen vil få en mørk trekledning. Enten du bor alene eller sammen med noen, finner du leiligheten som passer perfekt for deg og ditt liv. Du kan velge mellom moderne leiligheter fra kvm til kvm. Dette kommer til å vises i alle faser av utbyggingen når ”grått og svart” industrimiljø transformeres til ”grønt og frodig” – og bilfritt bomiljø.


Hiver du deg på sykkelen tar det sju minutter til sentrum av Trondheim. Leilighetene varierer i størrelse mellom til 1kvadratmeter. De nominerte prosjektene viser innovativ trebruk og leverer i stor grad på kriteriene som er satt opp. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet. For det er det vi gjør nå. Bydelen skal være bilfri og det skal bygges ut endel infrastruktur rundt bydelen som kobler sykkelveiene på det øvrige sykkelnettverket som er under utvikling.


Maskinparken begynner å se bra ut. Man kan leve et urbant byliv, samtidig som man bor i et skjermet og bilfritt område. Alle leilighetene er utformet med åpne og praktiske romløsninger og har egen balkong, og leilighetene på bakkeplan har en egen liten forhage.


Her kan du velge mellom moderne leiligheter fra til 1kvm. I stedet for stål og betong, vil man ta ibruk tykke krysslaminerte treskiver til bærende vegger og dekkekonstruksjon. Fordelene med dette er mange. Fremtiden er fornybar, industrialisert og trebasert! Prosjektet vant fordi man har utfordret alle involverte aktører til å bidra med utvikling og nytenking.


Arkitekt Tom Forsberg forteller nå om arkitekturen og tanken bak utformingen! Produkt: Brannpanel Natur, Thermowood og Brannpanel EXT. Lillebyleiligheten nærmer seg ferdigstillelse.


Bygging, riving og bruk av bygninger står for omtrent av all klimagassutslipp globalt. I juryens bedømmelse heter det at prosjektet viser gjennom innovative løsninger, at det lar seg gjøre å bygge boliger i massivtre beregnet på det kommersielle markedet, kombinert med god arkitektur og høye miljøambisjoner. Hele mål er satt av til park- og rekreasjonsområder og den første parken står allerede ferdig. Bygningene er med å bygge en særegen karakter til.


Nå bygges industriområdet om til en ny bydel med boliger. Nybygg av leiligheter (blokk) i Trondheim med leiligheter. Nå kommer leiligheter for salg i. Området sett fra City Lade.


Det er stor interesse for bruk av tre i store bygg og anlegg. De siste årene har det vært realisert en rekke større byggeprosjekter med utstrakt bruk av tre. Og flere skal det bli! Her skal det bygges rundt 7nye boliger, blant annet to høyhus på og etasjer.


Og dette er nettopp en park som skal brukes, derfor har vi laget en. Her er det en omfattende utbygging med bruk av både bindingsverkselementer og massivtreelementer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg