fredag 19. april 2019

Vaskekar til vegg

Vaskekar til vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vaskekar for vegg , a-collection. Et vaskekar kan være like nyttig i garasjen som i et vaskerom. Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en benkeplate. INTRA vaskekar VK for vegg uten ventil.


Hent i butikk På lager. Avrundet til hel forpakning. Vær den første til å skrive en da vel! Skriv en produktomtale. Leveres med monteringsbeslag og bunnventil.


Utvendige mål 4x 3x 1mmDybde 1mmMål på kum 4. Intra-vaskekaret er standard i svært mange hjem, barnehager og offentlige bygg. Runde kanter og ingen porer, hindrer bakterievekst og sørger for et hygienisk vaskekar. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vaskekar til vegg

Vi har gratis frakt og rask levering! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk etter vaskekar til vegg på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på vaskekar til vegg fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Ta kontakt med vår kundeservice. Benyttes i vaskerom, på skoler, sykehus, på hytten og i garasjen.


Solid og holdbart i rustfritt stål, med en overflate som poleres flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. I tillegg har vi en egen landbruksmodell. Til enkelte av modellene kan det leveres en praktisk avrenningsrist. Praktisk og hygienisk utslagsvask med et enkelt festesystem som sikrer stabilt og godt feste til veggen.


Spesifikasjoner: Celeste vaskekar rustfritt stål med beslag og prop For veggmontering og nedfelling. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Byggmakker har en rekke nyttige tjenester. Mangler du en liten utslagsvask til vaskerommet?


Vaskekar til vegg

Her på siden kan du finne et bredt utvalg av vaskekummer fra kjente merker som Lavabo og Ifö. Enten du er på jakt etter en gammeldags utslagsvask eller en vaskekum i stål finner du det alltid til en billig penge hos BilligVVS. Kjøp Blanco vaskekar for vegg 5x 4mm stål online hos BAUHAUS. UVKUniversalvaskekar er et multifunksjonelt vaskekar for veggmontering, med forlenget bakflens og oppbrett mot vegg.


Les vår Cookie Policy for informasjon om hvilke cookies vi bruker, hva de brukes til og hvordan de kan slås av. Utvendig mål: 5x 4mm, R50Utskjæringsmål: 4x 41 R50Kum mål: 450x400x2mm Inkludert: Overløp, propp og kjede. Vannlås og overgang til vannlås må kjøpes separat.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg