mandag 8. april 2019

Uteplassen inspirasjon

Uteplassen inspirasjon

Finn uteplassen inspirasjon nå på Kensaq. Innglassing av balkong. TWIN isolerte skyvedører til vinterhage. Inspirasjon til uteplassen.


Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Trenger du inspirasjon til uteplassen ? Vi har funnet frem smarte og fine ideer til uteplassen. Neste helg skal det shines på uteplassen vår, og fytti som jeg gleder meg!


Jeg skulle gjerne tatt et tak denne helgen, men vi skal reise bort, så da får det bli neste helg i stedet. Grønne planter må nok vente, men jeg har et håp om at tepper, pled puter og pyntegjenstander kan komme på plass. Vi nordmenn setter pris på vår og sommer og når mai endelig har meldt sin ankomst er mange av oss flinke til å nyte så mye som mulig av fritiden vår ute på balkongen, terrassen eller i hagen. Her får du fine ideer som kan gi deg ny inspirasjon til uteplassen din!


Få den beste uteplassen , flytt kjøkkenet ut på terrassen og lag en koselig sittegruppe utendørs. Nå vil vi være utendørs! Her er et knippe fantastiske uteplasser du kan la deg inspirere av.


I hytta tegnet av Marianne Borge danner en raus terrasse (under) og ditto sittetrapp et hyggelig uterom på sommerhytta. Legg merke til hvordan uteplassen ligger mellom de to hovedbygningene på hytta. Dermed skjermes den for vær og vind.


Uteplassen inspirasjon

Det store glassfeltet i bakkant gir terrassen utsikt i to. Gi uteplassen et løft med friske farger 20. Med glade farger blir det ekstra sommerlig på uteplassen. Ekstrapiffen er lett å fikse: En fargerik benk i hagen eller et blikkfang på terrassen er bare noen malingsbokser unna. Sommeren er her og det er på tide å gjøre uteplassen klar for sommer!


Få inspirasjon og tips til innredning av balkong, terrasse og hage. I dette galleriet kan du se kombinasjoner av stoler, bor hylleseksjoner, oppbevaring og mye mer som du kan ha utendørs. Slik velger du riktig tak til uteplassen Se våre Black Weekend tilbud her Det er mange takløsninger på dagens marke og det kan være vanskelig å vite hva som passer best for deg.


Uteplassen inspirasjon

Vi guider deg slik at valget blir enklere. Fliser er et godt alternativ når du planlegger uteplassen. Det krever litt mer jobb og koster litt mer enn å rulle ut en kunstig gressmatte eller male betongunderlaget. Men fortjenesten er et gulv som er varig, vedlikeholdsfritt og eksklusivt. En uteplass som er malt eller lagt med treheller trenger vedlikehold etter en vinter eller to.


Nå kan du fornye terrassen eller uteplassen med fliser,. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Finn inspirasjon fra noen utvalgte prosjekter ang. Her kan du fort oppdage nye idéer til ditt neste hageprosjekt.


Gode, myke, behagelige utemøbler er et must for den deilige oasefølelsen. Spe på med planter og blomster for å gjøre uteplassen frodig og trivelig, og kanskje til og med spiselig. Nå ser vi mye store planter, og med disse er det enkelt å skape et innbydende og nærmest sydlandsk preg på uteplassen. Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips.


Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. I norske terrasser benyttes i hovedsak naturmaterialer, eventuelt kunstmaterialer i naturfarger. Velger du et sjokkrosa teppe på uteplassen din, kan du være sikker på at du beveger deg motstrøms.


Det finnes i dag en rekke tepper i plastmaterialer som egner seg for utendørs bruk, og som gir en stueaktig effekt på terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg