tirsdag 9. april 2019

Skeidar entre

Moderne møbler og interiør av god kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.

Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang?


Skeidar er en norsk møbelkjede. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Designmøbler og interiør i kvalitet som varer.


Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus.

På tide å rydde ut vinteren. Her er noen tips og triks til hvordan du kan få våren inn. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Did you know that sustainability is the starting point for everything we do - all the way from the materials, packaging, transportation and to the final piece? Med et solid garderobeskap i høy kvalitet får du mer plass og orden, enten det er i gangen eller på soverommet.


Stort utvalg av fine entrémøbler som knagger, stumtjenere, benker, krakker og skohyller. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Hovedkontoret ligger i Vestby i Akershus.


Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på. Rommet vil derfor kunne få en flerfunksjon i tillegg til å være egnet som soverom. Se alle garderober på.


Hos oss får du alltid et kjempeutvalg av møbler og fri frakt på. Z-Up er Bohus sitt eget garderobesytem. Kjøp et av våre ferdig sammensatte skap eller bygg det opp slik du selv vil ha det. Du kan velge mellom en rekke ulike. Gled deg over varmen og tryggheten ved å være hjemme når du går over dørterskelen.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Besøk et varehus eller våre nettsider. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg