mandag 13. juli 2015

Ben til bord

Ben og benbukker er som bordets bukser. Kombiner dem med ei bordplate, så har du et komplett antrekk. Gå for ben i massivt tre eller andre materialer, og velg mellom moderne og tradisjonelle stiler. Noen har til og med hyller til oppbevaring – du vet, litt som lommer. Mål: 71cm x 70cm (H x B) Pris for sett med ben.


Ben til bord

Metalltykkelse 7xcm. Bordbene er pulverlakkerte i matt svart farge. For å bevare gulvet ditt er det viktig med filtknotter eller møbelknotter under møbelet ditt.


Vi har et variert utvalg innen bordben, filtknotter og møbelhjul for enkel og skånsom montering til benker og møbelben. Små detaljer kan gjøre en stor forskjell i soverommet. Her finner du et stort utvalg av sengebein og annet smart tilbehør til sengen som madrassklemmer, madrassunderlag og sengebøyler. Sengebeinene våre kommer i flere ulike farger som svart, metall, eik og hvitt.


Ben til bord

Derfor vil du garantert finne benene som passer din seng og din stil. Et lite bord med akkurat nok plass til vakker dekor. Bord på 1-2-Ønsker du deg et lite og nett sofabord i en fei, kan du enkelt lage det selv av et fat og en lysestake. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Skråstil festet til bena. Hvis du ikke har en sag som kan skråkutte festene, kan du få tak i skråstilte lister hos en trevareforhandler. Her er det brukt en båndsag med mulighet til å vippe opp underlaget. Det skal ikke mye til før føttene blir skråstilt.


Ben til bord

Når du har sagd til festene i eik kan du gjøre det samme med bunnen av føttene. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden. Denne eposten utløper om minutter. En forudsætning for et godt bord er et par stærke ben at stå på. På denne side kan du finde de bordben, der skal gøre dit møbel til det uundværlige element i dit hjem.


I den grå menu kan du søge blandt alle vores bordben, hvis du allerede ve hvilken overflade, højde eller dimension dine bordben skal have. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Velg fra et bredt sortiment. Bord ben ønskes til prosjekt Gjerne litt gammeldags Bilde er ønskelig. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Ben til bord

Alku-bordene med T- ben har en enkel og ren form samtidig som de er svært allsidige. Serien omfatter flere ulike alternativer for å oppfylle behovene i for eksempel aktivitetsbaserte kontorer, kafeteriaer eller i skolemiljøer. Valgmulighetene er mange både med hensyn til bordplate ogvalg av kabelluke. Vi har praktiske, sammenleggbare bord til faste eller midlertidige installasjoner.


Bordene er robuste og tar liten plass ved oppbevaring. Bordbein produsert av runde stålrør Ømm. Høyde 7mm, kan justeres ytterligere mm, dette for å kompensere for høydeforskjeller på ujevne underlag.


Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie. Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Se utvalget av sammenleggbare bord her og bestill ditt nye klappbord i dag.


Takket være vårt store utvalg i sammenklappbare bord har du alltid enkel adgang til ekstra arbeidsplass og sitteplasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg