fredag 17. juli 2015

Male nattbord

Nattbord er nattens ukjente helter. Se utvalget vårt her og finn ditt nattbord. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av fint interiør.


Shopping når den er som best!

Hvem har sagt man må male hele kommoden? Se her hvor fine kontraster det blir mellom treverket og den malte flaten! Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best.


Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale. Kombiner gjerne med andre møbler i serien HEMNES. Trappeskammel som nattbord. Bruk en liten skammel med trappetrinn som nattbord.

Du kan eventuelt male den nederste delen av skammelen for en personlig look. På den øverste delen kan du ha det aller nødvendigste, som en lampe og plass til mobilen. På hylle nummer to, kan du plassere bøker og magasiner. Kanskje bruker du sovemaske også?


Sengebord og vegghengte nattbord. Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. Overflaten er i grå pigmentert og lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. En liten tur til en lokal brukthandler ga nytt liv til et gammelt nattbord. I løpet av kort tid hadde nemlig møbelet gått fra slitt treverk til stilig pastell.


Selv om disse produktene er beregnet til bruk for møbler, kan de selvfølgelig anvendes på panel hvis man ønsker den samme fargen eller effekten. Det beste alternativet på panel er panellakk, eller lut hvis man ønsker en hvitpatinert overflate. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Hvordan male møbler - stol.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Mens jeg først var i siget, fikk også speilet seg en omgang med malerkosten. Som sagt så gjort, og jeg er knallfornøyd med resultatet.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Oljet eik, white washed og sort. Understell er i sort pulverlakkert stål. Etter pussing, mer fyll (det synker litt sammen ved tørking) og mer pussing.


Nå skal jeg ha tapet på døra og skuffen, så jeg må male over igjen før jeg har på tapetllim. Skal du bare male , og bruker akryl eller oljemaling må du grunne over med heftgrunn først. Tromsø er en serie med rene linjer og klassiske håndtak som passer inn i mange hjem og stiler. Serien er produsert i Danmark og gir en god kvalitetsfølelse.


Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!


Som en bonus gjør et nattbord på hjul det også mye enklere å servere frokost på sengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg