onsdag 29. juli 2015

Louise kragh smykker lagersalg

Skjønt og deilig på stranden. Se de fine inspirasjonssidene våre. Smykker - Alltid mange varianter. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


The materials are continuously tested and of the absolute highest possible quality.

Aarhus, Denmark - Rated 4. På lagersalget kan du finde masser af skønne smykker til kraftigt nedsatte priser. Eksempelvis øreringe, armbån halskæder og ringe i materialer som gul sølv, rhodineret og rosaguld. Louise Kragh holder lagersalg i København. I received a bracelet as a gift recently.


Alle materialer overholder de strenge, danske kravene og testes løpende. Finder du ikke det ønskede her på listen, så kan vi anbefale dig til tilmelde dig til vores nyhedsbrev, da vi løbende får informationer omkring nye lagersalg og outlet butikker. Materialerne testes løbende og overholder de strenge danske krav. Findes der noget bedre end smukke og elegante smykker ?

Det skulle da lige være, hvis de uimodståelige tilbehør samtidig var håndlavet og et resultat af sagkyndigt håndværk. Eksempelvis anvendes der kun Sterling sølv 9og alle forgyldninger laves i Danmark. Den er lavet i mat sølv med en ferskvandsperle af allerhøjeste kvalitet (AAA). Stilen rækker fra det elegante og farverige til det mere rå og enkle smykkedesign.


Fra jakker, bukser til topper. Mote i alle størrelser! Louise Kragh øreringe produceres både i sølv og gul og vi har et bredt udvalg af ørestikkere creoler, korte og lange øreringe.


Shop rett stylingtilbehør her. Alle kollektioner af øreringe er lavet af 9sterling sølv og tilbydes også med en karat forgyldning. Alle smykkerne er håndlavet og produceret i Danmark.


Vi er stolt forhandler av LOUISE KRAGH. Alle afstøbninger, glasurer og prototyper bliver lavet af designeren selv, så du er sikret det bedste danske kvalitet med et Louise Kragh smykke. Lagersalg - Louise Kragh Jewelry, Vesterbro Torv 2. D Der vil være et bredt udvalg af halskæder, armbån ringe og. Meget smuk kantet fingerring fra Louise Kragh.


Alle Louise Kraghs smykker designes og produceres på deres værksted i Århus. Se næste åbningsdag nu. Minidot og ministar på kæde.

Louise Kragh er et dansk brand med en stor stjerne hos stil- og kvalitetsbevidste kvinder, da det århusianske brand har en fantastisk evne til at fusionere stor kvalitet med et unikt look. Derfor er smykker fra Louise Kragh også at finde i førende modebutikker i store dele af verden, og lanceringen af nye kollektioner formår altid at forkæle fashionistaer med et spændende sortiment af.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg