mandag 27. juli 2015

Rutete ullstoff til gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. BRUK: Stoffet egner seg til mange typer klær som for eksempel jakker, kåper, keper, vikingdrakter, diverse bunader og folkedrakter.


Dette stoffet blir også brukt til interiør som for eksempel bordtepper, portierer, gardiner , puter med mer. Oppgitt pris er per lengdemeter. Kjøkkenet har fått hyttegardiner i naturfarger som står i stil til rommene.


Liftgardinen passer fint i fargene både til kjøkkeninnredning og beisen på veggene. Mange av de norske hyttene har ruter og her ser du hvor fint det blir med liftgardiner i et så åpent rom. Vi har både møbelstoffer og vanlig gardinstoffer til bruk i hytter. Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Det ble hentet mange gardinprøver før hytta stod ferdig.


Drømmen var tykke, lange gardiner i ull, med striper i blått, grått, beige og offwhite. På fjellhytta kan det være lurt med lette og lyse gardiner for å slippe inn mest mulig lys. To fag( til to vinduer), rød rutete gardiner. Flotte til både hus og hytte.


Hytta ligger åpent og lyst til og har vinduer som vender mot nor sør øst og vest, noe som vil gi en fin gjennomgående naturlig belysning hele dagen. Samtidig ser det også flott og eksklusivt ut. Ull kan med fordel brukes til varme jakker, og til deilige ullpledd til sofaen. Vevet stretch-ull kan du gjerne bruke til både bukser og gensere, og dette stoffet kan stort sett brukes året rundt. Ull filt er en god ull til kåper og votter, og er en solid og tykk type ullstoff.


Det betyr at varen er testet og godkjent i samsvar med konkrete krav til innhold av kjemikalier og grenseverdier fra den internasjonale OEKOTEX-foreningen. Ullstoff til bekledning. Stue- og hyttegardiner.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Rutete ullstoff i tranebærrødt. Lekkert gardinstoff i 1 ull, lunt og deilig i utførelsen.


Klassisk og moderne er ord man kan bruke for å beskrive Cranbourne, rutete ullstoff i tranebærrødt. Kontrastene i rutene, og den elegante fargekombinasjonen gjør dette til et lekent og tidløst gardinstoff. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Skulle gjerne hatt noe rutete ullstoff til hyttegardiner.


Må passe til brunt og el grått. Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner , duker, sengetøy og patchwork. Vi har også et stort utvalg ferdigsydde duker i vevde mønster, kvaliteter og farger. Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet.


Gulvet er malt i lysegrå farge og sofaen er mørkegrå. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg