fredag 10. juli 2015

Påskepynt for barn

Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skolemateriell, kontormateriell, forbruksmateriell og rengjøring. Maletilbehør til kjempebra pris.


Kjøp materialene her! Finn laveste nettpris her.

De eldste barn greier kanskje å klippe ut selv? Om dere å ønsker å henge de opp etterpå, kan dere lage et lite hull i toppen. Hvorfor: I følge Rammeplanen skal barnehagene gi barn mulighet til å uttrykke seg. Barna og jeg har vært kreative.


Barn synes alltid det er gøy å få bruke sine egen kropp, også i formingsaktiviteter. Resultatet blir fine personlige kunstverk! Her er det brukt kartong, fjær, rulleøyne, silkepapir og piperensere.


Ulike figurer – påskepynt som står på egne ben.

Kanskje er dette påskepynt som barna kan leke med etterpå? Enkel påskepynt for barn. Jeg har hatt barnebarna, Signe år og Elen år, på overnatting og hjemme hos meg hele dagen i dag.


De fleste barn elsker å male. Så alt du behøver å gjøre, er å legge til rette for fri utfoldelse. Det kan være greit med en pensel per farge slik at de ikke blandes.


Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv? La barna få male på eggene la dem tørke. Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Ta gjerne med barna og lag ting sammen. Man trenger ikke alltid kjøpe nytt, bruk det man har, byttelån med en venn og miks nye.


PÅSKEPYNT – PÅSKE MAT – PÅSKEBORDET Disse var jo riktig så søte begge to og kan lages av vanlig bolle deig og formes slik du vil ha dem – Kanskje lussekatt deig kunne vært en ide her ? Her er brukt sitroner og gule roser i en nydelig borddekorasjon. De elsker å lage ting, og jeg syns det er morsomt å prøve ut ting med de. Her har vi laget en påskekylling av silkepapir.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på påskepynt. Liker du også å sy og hekle?

Se våre søstersiders oversikter over påskepynt du selv kan sy og hekleoppskrifter på påskepynt. Ha det gøy sammen med barnet deres – og de andre der hjemme – når dere lager morsomme og kreative ting til påske. Sett på en påskefilm til barna eller lag enkel påskepynt sammen med dem! Om dere bruker fantasien litt, kan voksne og barn ha det vel så gøy med andre aktiviteter helt uten skjerm eller tastatur - eller ski, for den saks skyld. Dette er også så enkelt at de litt større barna kan være med på det.


Påskeaktiviteter for barn. Men jeg vil anbefale og prøve litt først selv. Spesielt hvis ikke du har lagd dusk før. Man kan jo lage dusker i forskjellige størrelser, jo større jo lenger ti så jeg vil anbefale og starte med en liten en, slik at barna ikke mister interessen.


Morsomme formingsaktiviteter for hele familien Oppskriften på fire formingsaktiviteter som passer til både barnehagebarn og skolebarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg