tirsdag 7. juli 2015

Montana tømmerhenger

Montana tømmerhenger

Sjekk ut Tømmerhenger Atv Kampanje. Montana Tømmerhenger. Fullgalvanisert tømmerhenger for transport av ve tømmer, byggmaterialer etc.


Montana tømmerhenger

Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og klatrende boggie. Smørepunkter på pendel og svingbart drag. Frontgrind kan forflyttes trinnløst på hovedramme etter behov. Tilbud og kampanjepriser gjelder så langt lageret rekker og kan endres uten varsel.


Vi tar forbehold om feil i spesifikasjoner, priser, bilde- og videomateriell. Robust og solid bygget henger bygget på mm hovedramme, klatrende pendelboggie som standard. Lengde på henger samt lastebanker og frontgrind justeres trinnløst etter behov for optimal balanse. Har tømmerhenger som kan bygges om til vanlig henger med tipp, men husker ikke merke.


Er som regel kinadekk på alle hengere og de har veldig lite støtte i vegger og hopper av lett som bare det da man kjører i litt kupert terreng. Tårn med vinsj for ATV tømmerhenger. Til kombihenger (v.nr. 880). Passer også utgått tømmerhenger.


Komplett med vinsj og svingbar kran for enkel løfting. Høy løftekapasitet for håndtering av grovere stokker. Svært robust og praktisk tømmerhenger som er et selvsagt valg for den som har ATV og driver skogbruk.


Montana tømmerhenger

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Forskjellige Produkter Til Din Kreativitet På Lager. Finn alt for ditt neste kreative prosjekt - Levering innen 5-virkedager - Kjøp Online.


Se vårt store utvalg her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hengere som skal lengre nord blir det båtfrakt fra Trondheim. Alle hengere blir klargjort og prøvekjørt om du velger å få den tilkjørt, eller henter den hos oss i Brumunddal.


Vi driver med tømmerhenger -spørsmål hver dag og har klargjort 7hengere før din, så dette skal vi være best på. En tømmerhenger har to tømmervugger som du kan justere i lengderetning. Den leveres også med tømmervegg, som er klargjort for montering av vinsj. Med store, kraftige hjul og en aksel med pendelarm, vil du merke at en Tysse ATV henger og en Tysse tømmerhenger vil opprettholde stabiliteten og gi deg god styringsevne selv på ujevnt terreng. Lasteren har en rekkevidde på m, med en løftekapasitet på 3kg med fullt utlegg, uten gripeklo og rotator.


Denne hengeren er den ideelle løsningen for de som hovedsakelig trenger å transportere tømmer. Dette er ett greit produkt. Denne kan brukes til mye mere en bare tømmerhenger. Den er lett , bare 1kg, og er produsert her på berget.


TYSSE priser og info Koster jo litt mere en en montana. NOK Legg i handlevognen. PROMEK MEKANISKE VERKSTED AS Briskebyvegen 69. Til salgs:KOMBI Tømmerhenger er utstyrt med plan og tipp, vinsjtårn og lunnerarm.


Fire tømmerstaker og teleskopdrag foran. Vi har slått sammen vår tidligere Kombihenger og Tømmerhenger PROFF til en ny modell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg