onsdag 29. juli 2015

Pusse opp lakkert furutrapp

Du vil slite med å få pusset opp furutrappa til under femten tusen kroner med fagfolk. Mange kvier seg for å gå i gang med å pusse opp trappa, og det gjør de med rette. Hvor bestandig er den malingen mot slitasje (trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)? Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp ? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene. Trappen er i dag åpen, men vi ønsker å lukke den for å bruke plassen bak som en liten bod.


Slik fornyer du den gamle trappen Har du en gammel og gul furutrapp ? Se hvordan den kan bli som ny. Mange gruer seg for å pusse opp trappen, fordi mange tror det er en sabla jobb. Men bruker du rett utstyr, produkt og maling går det så bra altså! Jeg snakker av erfaring. Har malt trappen for flere år siden og aldri angret et sekund.


Ja, maling slites, men når den første jobben er gjort går det faktisk veldig greit å male over et strøk. Gleder meg til å se din trapp ferdig. Både trinn og rekkverk var lakkert fra før. Puss trinnene grundig og helst helt fri for gammel lakk.


Vi har nemlig også en kjip, lakkert furutrapp fra 80-tallet, som vi ikke akkurat ser fram til. Vi skal pusse opp trappa vår, det er en lakkert furutrapp. Husk at det tar mye lenger tid å gjøre om igjen en dårlig jobb, fremfor å gjøre det skikkelig med en gang. Skjønner ikke hva du mener med om det er lurt å pusse på ny lakk før du skal male nytt strøk. Gjorde noe lignende for ett par uker siden, lakkert furutrapp med gylden beis under der igjen, dette er ganske mye jobb men ikke uoverkommelig, regn iallefall en helg med nogenlunde konstant sliping, itilleg bør du så godt det går forsøke og lukke området rundt trappen, dette gjorde ikke jeg, og måtte ta husvask i stort sett hele huset.


Tregulv blir flott med maling, og både parkett og plank kan males enten det er ubehandlet, oljet eller lakkert fra før. Betong og linoleumsgulv kan også gjerne males. Tidligere sa man at maling ikke ville feste til laminat, men også disse gulvene kan nå males med enkelte malinger. Hvis utgangspunktet er en sliten trapp, med trinn som har synlig slitasje og preg av tidens tann, er den mest nærliggende løsningen å gi trinnene en ny overflate.


Samtidig er det nærliggende å friske opp trappevanger og listverk samt eventuelle opptrinn. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi renser og pusser tennene dine. Olso Tannlegesenter, time på dagen! Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! Premium Loading. Lær å pusse opp trappen Del mpon1. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.


Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor. Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører.


Det er litt omgjort og mere utfyllende her. Skip trial month free. Dette må du huske på når du skal pusse opp badet - Duration: 1:59. Male opp gammel trapp. Dersom du har tenkt til å leie noen til å male trappen din er vår erfaring av det blir billigere å kjøpe en ny trapp uten slitasje og knirk.


Informasjonskontoret for farge og interiør følgende fremgangsmåte: - vasking - pussing - to strøk kvistlakk - grunning - to. Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak. Oppussing av trapp: hva male trinnene med? Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen!


Fornyelse av trapp - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg