mandag 20. juli 2015

Hvordan innrede stue

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede.


Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning.

Hvordan innrede stuen. Stor stue kan være vanskelig å møblere. Her får du noen tips til hva som kan hjelpe deg til å få en bruksvennlig, oversiktlig og visuelt.


Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. Stuen er husets midtpunkt og skal dekke flere funksjoner og behov. For å skape en helhet i åpne stueløsninger er det derfor viktig å. Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass.


Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Det kan være dyrt å flytte for seg selv. Få smart tips til hvordan innrede en stue med en hjemlig atmosfære. Stuen fylles fort opp med leker og ser rotete ut på 1-2-3!


Har du barn, kjenner du deg nok fort igjen. Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe. De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en. Nå skal det jo sies, at når det gjelder nettopp hvordan man innreder,så varierer smak og behag stort fra person til person.


Men ved å følge noen grunnprinsipper, så skaper du fort en stue du trives litt bedre i, samt som varer litt lengre rent tidsmessig. Tina driver bloggen Bo Naturlig – den kan du besøke her.

Ved å lage klare brukssoner for ulike aktiviteter, blir rommet også mer ryddig og oversiktlig. Her er noen tips til hvordan du kan lage soner i stua. Og det kan være en utfordring å innrede et rom som skal brukes til så mye forskjellig. Ved å dele stua opp i mindre brukssoner for ulike aktiviteter, får du utnyttet det store rommet fullt, samtidig som stua blir mer ryddig og oversiktlig.


Her er triksene for å lykkes med å skape klare soner i den store stua. Gode ideer til hvordan du kan innrede stuen. Spesielt gjelder dette sofaen, møbelet som med stor sannsynlighet kommer til å bli stuens samlingspunkt.


Stuen har også ofte flere bruksområder enn andre roVi slapper av her, vi jobber her, vi koser oss med venner, vi spiser her, vi lar gjester sove på sofaen og noen ganger vil man kanskje nyte en god bok. Det blir lettere å lage soner i stua. Plasser sofaen for seg selv med et lite bor noen puffer og et gulvteppe, så skaper du en egen sone i stua.


Gulvteppet hjelper til med å definere sonen i rommet. Denne sofaen er til og med en sovesofa – designeren Giuseppe Viganò har klart å kombinere en fin sofa med sovekomfort. Innrede liten stue - og hvordan knekke koden.


Skrevet av Heidi Svømmekjær, 8. Mennesker tiltrekker seg mennesker, og slik har det alltid vært. Det pulserende livet i en metropol og storby kan være svært tiltrekkende, men det betyr også mye mindre plass for hver enkelt av oss. Og hvordan skal vi hanskes med dette?


Her finner du inspirasjon for din kommende renovering, eller bare fordi du synes det er morsomt å forandre og fornye. Gjør stuen din til en plass å elske. Prøv vår nye boligplanlegger!


Se hvordan vi forvandlet det landlige kjøkkenet til en kjøkkendrøm i nordisk stil. Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg