onsdag 8. juli 2015

Bokstøtte i plexiglass

Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Holder selv de største og. Display Bokstøtte Denne bokstøtten i klart plexiglass er perfekt for deg som ønsker å vise frem dine fineste coffee table bøker! Salgfremmer for bøker og andre passende gjenstander.


Sørger for at boken er understøttet skikkelig slik at den alltid ser rett og pen ut. Produktet er produsert i plexiglass i to deler og er sammenleggbart. Flaskeholder i akryl. Andre slike eksempler er Kleenex, Post-it, Walkman og Frisbee.


Bestill Online i dag og få. Plexiglass er laget av plastmaterialet akryl. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Hyller er noe man bare må ha.


Finn noe som passer for deg her. Vi har bokhyller i mange stiler og størrelser. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Spar mye på vårt store utvalg Bokstøtter Brosjyrestativ og Magasinholdere og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Interiør butikk på nett. Stort Utvalg Av Plastvarer - Alt Kappes Etter Mål - Vi Har Glade Kunder - Topp Service!


En god og smart måte å holde styr på papir, aviser, magasiner, etc. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Bladstativ i akryl med flere rum. Lett og enkelt å transportere.


Transportabelt brosjyrestativ med lommer i akryl. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Kjøkkenplater i plexiglass (akryl) med eller uten folie. Display – Gulv – SkiLaget i 10mm klar eller frostet (snow) akryl. Bokstøtte i sammenleggbar- klar akrylFlotte bokstøtter til display av bøker!


Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging. To brevhyller i plexiglass på kjøkkenbenken vil forhåpentligvis få brev og dokumenter på rett kjøl slik at vi får betalt regninger og svart på henvendelser i tide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg