torsdag 30. juli 2015

Optimal beis

OPTIMAL holder huset vakkert. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Slik maler du med Optimal. Optimal kan påføres på nytt og tidligere behandlet underlag. Sørg for at underlaget er fast, rent og tørt før du går i gang.


Optimal tørker raskt, noe som legger forholdene til rette for en effektiv malejobb.

Med godt malingsvær og gode venner rekker du å male huset i løpet av en helg. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp.


God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Tørker raskt, og kan overmales etter timer. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp.


Spesialmaling for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak som hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten.

Bevarer hvitfargen lenger. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Tid til å nyte - til å være.


Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Filmdannelse” er måten og prosessen som skjer når malingen tørker, og ”malingsfilmen” er det som ligger igjen når malingen tørker. Om du får filmdannelse, kan du også oppleve kritting når beisen blir utsatt for fukt. Men jeg ser det er ulike typer: demidekk- beis , demidekk-maling og demidekk- optimal.


Sprøytemale utendørs med JOTUN Optimal. Hva er det egentlig jeg bør bruke av disse? Tar med takk mot synspunkter og tips. Etter å ha lest en del erfaringer her er jeg imidlertid blitt litt usikker.


En person advarte spesifikt sterkt mot å bruke Optimal på dekkbeis etter å ha fått råteskader etter kort ti og andre sammenlikner med Demidekk. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis , men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde.


Sammenlign pris på maling.

Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Men etter måneder i Østlandsklima er den skitten, og med svertesopp – et problem som er helt fraværende på Titran-prøven. Også testhellen som er behandlet med beis fra Harmoni er plaget av skitt og forurensninger.


Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg