fredag 10. juli 2015

Lys antikk og bomull

Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, og gir rom det er godt å oppholde seg i. Saken er sist oppdatert okt. Lune klassiske beigetoner. Lys Antikk – en svak, varmbeige tone.


Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult.

Lys , varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt. Bør ikke kombineres med Egghvit eller Bomull , disse blir for gule inntil det røde stikket. Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine.


Og hvilke farger er fine å kombinere med grått? Hvordan kombinere flere grånyanser. Eksperten gir deg fargeråd.

Sv: Gråfarge som passer til bomull. Jotun foreslår lys antikkgrå , antikkgrå, tidløs, grå skifer. Hei og takk for fin side! Tak og lister er hvit bomull.


Har du tips til andre gråtoner som er fint til grå harmoni? Hilde Hei, Vi har samtlige detaljer i bomull , og har malt deler av huset i lys antikk grå og antikk grå og grå harmoni. Samtidig synes jeg antikkgrå blir litt mørkt, men ellers liker jeg godt fargen, den skulle bare vært litt lysere uten å se grønnlig ut som lys antikk grå. En gulaktig hvit tone.


Denne vil nærmest oppleves som en helt lys og dus gultone. Den er lun og varm i uttrykket, og kan være perfekt for den som ønsker et lyst, gyllent hus som ikke fremstår hvitt. Lys antikk er en veldig fin farge. Hos oss ser lys antikk helt hvit ut helt til sola går ned. Da blir den mørkere og man ser fargen.


På rommet malt i bomull er det omvendt. Med mye lys ser man gulfargen.

IKKE anbefale det (om du ikke er spes.glad i gult da), eggehviten brekker alle fargene vi har prøvd å male i stua. Kommentarer til: Moderne villa med nyanser av grått – rssing. Har malt endel med letthet selv, og har bomull på vegger og tak.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Watch Og Online Now For Free. Unngå Chi inntil farger som Letthet, Egghvit og Bomull , da disse er langt. En svak varm beigetone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg. Men det som er best, er å ta med noen malingsprøver hjem og male på veggen og se hvordan fargen forandrer seg i takt med lyset. Gjerne en farge eller et mønster som. BUTINOX Interiør Tak er en hvit, helmatt, vannbasert og løsemiddelfri og allergivennlig takmaling for innvendig bruk. Malingen benyttes som takmaling på sandsparkel, puss, betong og bygningsplater.


Aner jo ikke om de ble levert i bomull eller egghvit. Jeg har til nå vært sikker på eggehvit, men på fargekartet ser den liksom litt mørk ut. Det er ikke stor forskjell på eggehvit og letthet.


En og samme farge, kan ha ulike navn hos de forskjellige malingprodusenter. Lær deg litt om fargespråket NSC. NSC-koden hjelper deg å forstå hvordan fargen er satt sammen – hvor lys , mørk og kulørt den er, og hvilke pigmenter den består av.


Ved å bruke fargekoder i stedet for fargenavn gjør du sikkert at ingen misforståelser oppstår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg