torsdag 23. juli 2015

Tine k home puter

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Hos Kamelon vil du alltid finne ett stort utvalg av produkter fra Tine k Home.


De bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad. Vi kan desuden tilbyde keramik med de fineste udtryk, lækkert sengetøj i flotte farver, samt gulvlamper og pendlerlamper med hyggelig belysning.

Designstjerner har et meget stort utvalg av produkter fra Tine k Home. Paret bor på Fyn sammen med deres tre barn Klara, Tilde og Konrad. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Kommer med sittepute i hvit, grå eller phantom canvas. Utført i en flott brunfarge kalt camel, og materiale i mykt lin. Putetrekket har glidelås og måler 60xcm. Varen ble lagt i handlekurven din! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Her finner du sommerens fineste farger. Kjempefint å ha flere av disse sammen,. Nydelig håndperlet pute fra Tine k home. Mørkblå med nydelige perler.


Tine K Home Hærlige linputer fra Tine K Home ! Christine og Hanne, to av våre innkjøpere, klarte ikke å stoppe og smile selv flere dager etter at de var kommet hjem til Norge igjen. Disse var satt ned fra 52- til den nette sum av 14-. Populær bastkurv med rosa detaljer fra Tine K. Add a comment BOHEMIA.


Scandinavian design with an ethnic twist. Miks og match med puter i samme fargenyanse.

Innerpute av dunfull følger med. Pute i et grafisk utseende i det vakre Liberty stoffet. For dager siden – stk tine k home multiprinted puter i fargen almond selges. Putene er i god stand og i størrelsen x 60.


Selges samlet til 4kr. Panelene i spisestuen er malt svarte for å gi rommet et mer eksotisk preg. Det gjør også stuen mer intim.


Det mørke rommet står i kontrast til den lyse dagligstuen, der vi har peisen og juletreet, sier Tine. Pudderrosa puter myker opp. Er veldig glad og fornøyd. Jeg vil takke Ann-Christin Nilsen fra AC- Home for god service, sjekk hennes flotte butikk blogg HER.


Hun sender også varer til hele landet. Tina bak den fine bloggen rbrtina. Synes du det blir rotete med mange forskjellige farger? Velg en favoritt og la den gå igjen på vegg, sofa, pledd og puter.


Spill heller på størrelse og form, og bland store og små puter om hverandre. Puter i ulike fasonger – store og små. En mønstret pute i samme fargeskala vil skape dynamikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg