tirsdag 7. juli 2015

Islandsk saueskinn

Fantastisk deilige saueskinn! Skinnene er garvet på island uten giftige stoffer som skader miljøet. Disse islandske sauskinnene er, med sitt lange hår, et veldig spesielt produkt. Håret er stritt, med en overflatestruktur som gir saueskinnet et vakkert utseende og en myk og koselig følelse. Bli den første til å omtale “Nelly saueskinn islandsk ” Avbryt svar.


Islandsk saueskinn

Islandsk saueskinn – Svart. Nydelig islandsk , langhåret saueskinn i fargen rust. Prosessen og behandlingen våre saueskinn gjennom er trygg for både barn og voksne. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. Dette møbelet har flere valg.


Pass på at du ikke legger fuktig skinn på lyse farger, da fargen kan smitte over. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Over tid kan dette saueskinnet blekes av solen. Langhåret saueskinn i premium kvalitet. Det herlige saueskinnet har mange bruksområder og passer perfekt både på gulvet og i sofaen.


Islandsk saueskinn

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Vi har en butikk i København. På LeatherHouse har vi et stort utvalg i vår nettbutikk, men vær så snill og besøk oss i vår virkelige butikk. Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter.


Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen. Du kan både bruke de på guvet for å skape myke og koselige soner, men du kan også bruke de i lesekroken eller på spisestuestolene. Skinn gir et lukseriøst og klassisk uttrykk og skaper lune kosekroker. Oppdag vårt store utvalg av saueskinn.


Islandsk saueskinn

Ulike varianter og størrelser! Alle våre saueskinn er allergivennlige. For øyeblikket utsolgt! Faktura - Betal i slutten av måneden Du kan alltid prøve varene dine hjemme før du betaler.


Hvit langhåret saueskinn str M. Hvert skinn er unikt og kan variere litt fra bildene på grunn av naturlig variasjon i farge. Våre islandske saueskinn er nøye utvalgt for sin høye kvalitet, myk og silkeaktig følelse og enestående utseende. Behandlingen av saueskinn gjør dem trygge for voksne og barn. Kald hvit HK-living islandsk saueskinn.


Islandsk saueskinn

Hyggelig og varm på benken eller solid som rug, kombinere ting off! Saueskinn , sittelapper og skinnfeller fra islandsk sau. Et par pulsvarmere av hvit islandsk sau. Dobbelt saueskinn med ca 2m lengde. Perfekt for benk eller.


Kanskje du er ute etter sisalteppe, eller et med etnisk look, eller et flatvevd teppe passer hjemme hos deg. Det er bare å glede seg over at nå finnes det gulvtepper med fargerike mønsker, men også nøytrale som kan passe i et hvert hjem. Du finner også ryer, saueskinn og barnetepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg