fredag 24. juli 2015

Laminat benkeplate ikea

Preise finden und vergleichen! Hvilket materiale er din favoritt? Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil.


Laminat benkeplate ikea

Les om vilkårene i garantiheftet. Enkel å rengjøre og vedlikeholde, takket være at benkeplata hindrer fingeravtrykk og er vannavstøtende. Velg mellom ulike kanter for å få et mer personlig preg på kjøkkenet ditt. Bør ikke brukes i våtrom.


Den tykke benkeplata (cm) med rundet framkant passer perfekt i et kjøkken i tradisjonell stil. Dette er vi svært fornøyd med. Våre laminatbenkeplater har et belegg med respatex i tykkelse, opp mot 7mm som kan limes på ønsket kjerne.


Laminat benkeplate ikea

Vi bruker mest spon, men limer også på kryssfiner, MDF eller annet ønsket kjerne. Standard tykkelse er 29mm, men vi kan også levere andre tykkelser som 19mm og 38mm. Vi fører laminater fra Fibo-Trespo, Formica, Duropal. Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp.


Benkeplate i laminat. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader. Lån tilhenger hos IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Til liten advarsel, mot høyskap stikker benkeplaten frem på enden så derfor er denne enden dårlig egnet.


Laminat benkeplate ikea

Jeg bruker bare benkeplate med rett forkant hvis jeg skal skjøte i hjørne på enkel måte. Beløpet du må ut med for å få en ny benkeplate , vil naturlig nok avhenge av hva slags type benkeplate du velger. Utover prisen for selve benkeplaten, må du også regne med utlegg til rørlegger for å koble fra og til kran og oppvaskmaskin. Vi leverer også laminat Woodcollection, som fås i forskjellige varianter. Laminat er et stadig mer populært materiale.


Den er en mm laminat som gir et heltreutseende, men har laminatplatens fordeler. Velger du laminat , får du en meget slitesterk benk som holder seg like fin år etter år. Prisene varierer veldig. Bruk kun rent vann til den daglige rengjøringen.


Bruk aldri noen form for rengjøringsmiddel i vannet, ettersom det med tiden gir benkeplaten en fet overflate. Akkurat nå er det helt lyse og helt mørke benkeplater kundene vil ha, melder Ikea. De forskjellige benkeplatene våre vedlikeholdes forskjellig etter hvilket materiale de er fremstilt av.


Undersøk de ulike mulighetene som finnes, la deg inspirere og finn en benkeplate som er riktig for deg. Vi har også mange svanemerkede benkeplater. Sparen Sie Geld auf GigaGünstig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg