tirsdag 28. juli 2015

Maljer presenning

Maljer presenning

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bruk maljer til stoff, gardiner og presenninger. Med maljer forsterker du hull i gardiner og andre tekstiler.


Maljer presenning

Litt kraftigere maljer passer utmerket til presenninger , båtkalesjer og lignende. Hos oss finner du maljer i ulike størrelser og verktøyet som kreves for å montere dem, som stanseverktøy og maljetenger. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Motstandsdyktig presenning som er slitesterk og enkel å håndtere.


Duken er laget av vevd polyeten laminert med polyetenfilm, som gjør den syre-, alkali- og saltresistent. Det er maljer på hver meter og innsydde kanttau. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og.


Maljer presenning

Klar, kraftig kvalitet. Presenning 0x= 12mhvit. God kvalitet med maljer og forsterkede kanter og hjørner. Alle mål er ferdige mål. Legg til i innkjøpslisten. PRESENNING TAPE 50MMX5M. En kraftig presenning. HULLPIPER 2-10MM 9STK. Maljene har en rivestyrke på ca. Et miljøvennlig produkt med lang levetid ved riktig bruk.


Tilpassede presenninger til våre hengere. Holder lasten og hengeren tørr under transport og lagring. Her finner du et bredt utvalg av snortoppere, snorender og maljer i forskjellige størrelser og former. Ingen av produktene inneholder nikkel.


Lag dine egne maljegardiner. Vi anbefaler maljer pr. Enkel bruksanvisning følger med. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Dobbel HD-polyeten med innstøpt armering. Sveiset, med forsterket kant og maljer. Lettpresenningene er produsert i krysslaminert polyetylen. Stort lager med rask levering og Prisløfte. Har en presenning hvor maljene er plassert med ca meters mellomrom, og noen av disse er desverre skadet.


Maljer presenning

Jeg ønsker derfor å sette på festemulighet for flere kanner. Er kjent med to alternati. Settet inneholder maljer og en tang som gjør monteringen enkel.


Hvis du er på udkig efter praktiske presenninger , som bruges til at afdække havemøbler, haveudstyr, motorkøretøjer og andet, så er denne side et godt sted at begynde din søgen. Vi forhandler stærke og modstandsdygtige presenninger i en høj kvalitet, der tåler påvirkning fra fugt, vind og vejr samt skærmer imod snavs og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg