tirsdag 28. juli 2015

Honning glass

Honning spann hvit kg. Når du frembyr honningen din, får du lettere solgt den om glass og etiketter er innbydende og frister til kjøp. Glass 6-kant, 2gr, stk kartong.


En del faste kunder kjøper nok fordi de kjenner deg og vet du leverer den honningen de liker best. Så ble det noen kilo likevel, både sommerhonning og lyng. Sommerhonningen er allerede tappet på glass.

Tapper til helgen hvis vi får tak i glass. Birøkter Mikkel Dagestad har tatt turen til barnehagen for å slynge honning og tappe på glass sammen med barna. Jeg trengte rett og slett etiketter til glass honning. Jeg har et honningglass med en etikett jeg synes er fin.


Det er 2gram honning fra ByBi i Oslo. Teksten er printet på et trykkeri på transparent folie. Enkel tekst: honning fra i håndskriftlignende font. Vi selger honning på 1grams tuber.


Den er heller ikke varmebehandlet, og har derfor bevart alle vitaminer, mineraler og sporstoffer som fins naturlig i honning.

Siden den er på tube kan den taes med overalt! Dette er ren energi for folk i farta! For honning tilsvarer dette 1kg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ha i resten av ingrediensene og fyll glasset med is. Om du har mange gjester passer dette godt som punsj. Da ganger du bare oppskriften med antall serveringer du ønsker (man drikker lett 2-glass av denne) og server i en bolle med MASSE is.


Før kubene kjøres på lyngtrekk høstes sommerhonningen. Vi produserer lynghonning (i fast form), samt sommerhonning og lindehonning i flytende form. En av våre spesialiteter er å produsere honning for bedrifter og andre for gaveformål. Og for å konservere honningen for å unngå krystallisering og liknende.


Det viste seg at dette økte nivåene av antioksidanter i blodet deres, skriver Daily Mail. Ikke pod honning over grader, det kan. Du kan bestille honning fra oss. Men sammen med størsteparten forseglede tavler, og om honningen sammenrøres i tank før de fylles i bøtter eller glass , kan du likevel slynge disse.


Noen birøktere tørker aldri sommerhonningen, men lar den stå på kubene ca dager etter at trekket er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg