mandag 13. juli 2015

Liftgardin montering

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.


Bestill fra nettbutikken. Last ned Legg til i Moodboard. En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet.


Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov.

Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin. Det finnes et stort antall muligheter for spesial-tilpasninger av hver enkelt liftgardin , og de kan lages til bruk i karnapp eller i hjørner, samt til doble liftgardiner. Din nærmeste butikk vil veilede deg slik at du foretar riktige valg, tilpasset ønsket liftgardin -stoff.


Mest brukt er montering på vinduslist vegg forann lysåpning. Om vindu har brede karmer kan den også monteres på selve vindu blad. Hos oss finner du mange modeller og farger.


Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Ensfarget lysdempende liftgardin. Klassisk og tidløs farge som kan brukes hele året. Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming.


Gardinen hindrer for både dagslys og innsyn. Leveres ferdig med snortrekk. Enkel montering enten inne i eller utenpå karm. Legg merke til hvordan snorene er montert før du tar dem av. Pakken inneholder små deler og skal derfor holdes utenfor barns rekkevidde.


Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.

Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Kombiner med HC Classic ferdigsydde gardinlenge i samme farge for et helhetlig og. På sommeren når døren kanskje står åpen store deler av dagen, er det praktisk å ha en gardin som du kan skyve over på den andre siden av døråpningen. Montering ved et dørparti.


Et tips er da å la gardinstangen gå litt ut på sidene. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Flyvende manuell betjent liftgardin er veldig enkel i bruk.


Den er ikke festet verken i topp eller bunn på vinduet, hvilket gjør at du kan trekke gardinen nedenfra og opp, eller ovenfra og ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg