torsdag 9. juli 2015

Nordisk design

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! PH-lampa, Tripp Trapp-stolen, Stelton-kanna og Margrethe-bollen er eksempler på klassisk, nordisk design på sitt beste, men hva kjennetegner egentlig vår nordiske måte å formgi på?


I episoder går vi gjennom det nordiske hjemmet rom for rom. Hvorfor ser våre hjem ut som de gjør, og hvem er designerne som har skapt det typisk nordiske?

Stilen var inspirert av funksjonalismen, men med en mykere linjeføring. Begrepet kan både oppfattes som en stilbetegnelse, som en betegnelse på en nordisk livsstil og på en nordisk arbeidsmetode. Begrepet refererer til luksuriøse, enkle hjemmeinnredningsprodukter preget av abstrakt funksjonalistisk estetikk.


Perioden skapte en internasjonal anerkjennelse av nordisk design som man fremdeles nyter godt av. Velkommen til Nordic Nest (før Scandinavian Design Center)! Nordisk rom er en uavhengig interiørbutikk med fokus på den moderne og rene nordiske stilen. Myke linjer og lyst treverk er noe av det som kjennetegner våre møbler i nordisk design.


Start våren med ny inspirasjon. Filtrerer Nordisk Design Priskeyboard_arrow_right.

En del av vårt forretningsområde er produktutvikling av egen portefølje og utvikling og assistanse for kunder. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne. Den kjennetegnes av enkel design med rene linjer og måten man omgås med materialer og lys på.


Arkitekter som kan regnes som bidragsytere til stilen er for eksempel Alvar Aalto, Gunnar Asplun Sverre Fehn og Arne Korsmo. Innen kunsthistorien omfatter det ulike ornamentale stilarter fra ulike perioder. Stort utvalg av stoler, bor speil og annet innen moderne skandinavisk og nordisk design. Ta en titt å bli inspirert av vår smak.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. I sann demokratisk ånd henvender vi oss til alle nordiske designere, ikke bare etablerte selskaper og produsenter. Våre siste instagram poster. Vi vil vise frem nordisk design for verdens ledere og fremheve den viktige rollen design kan spille når vi skal nå FNs bærekraftsmål,” sier Tobias Grut, som er varemerkeansvarlig for The Nordics. Alfredo Häberlis design er sterkt inspirert av sin oppvekst i Argentina.


Med stor suksess kombinerer han glede og energi med tradisjon. Danske Kay Bojesen var opprinnelig sølvsme men gikk etter hvert over til tre. Han ble verdensberømt med de lekne. Designerne bak Menus produkter har som målsetting å designe produkter som er holdbare, overraskende i sitt design og multifunksjonelle.


Vi jobbar fortfarande på vår hemsida, men under tiden är ni välkommen att besöka vår web shop här. House Doctor anser sine innredningsdetaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg