onsdag 22. juli 2015

Speil ikea

Speil ikea

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos IKEA finner du speil i alle størrelser, farger og fasonger. Vi kaller dem dekorative speil , men de er veldig praktiske også.


Du skal tross alt bruke dem hver dag. På den måten er speil litt som klokker. Du ser ofte på og i dem, så det er verdt å ta seg tid til å finne noe du liker og som passer med stilen din. IKEA - NISSEDAL, Speil , hvit, Speilet kan gjøres vendbart dersom du monterer det med de medfølgende hengslene. Kan henges horisontalt eller vertikalt.


Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses. Passer i de fleste rom og er testet og godkjent for bruk i baderom. Rammen er bredere under speilet og danner en liten hylle som du kan legge sminke, mobiltelefon eller lommebok på.


Vi har et rikt utvalg av speil til bad. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.


Speil ikea

I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Ny katalog - mange nyheter! Les om vilkårene i garantiheftet. Sjekk ut den nye katalogen her. Med skyvedører har du plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes.


Speil ikea

Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Rundt speil med metallramme. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Vær heller ikke redd for å velge et speil som stikker seg litt ut, samtidig som det er viktig at man bruker sin fantasi og gode smak når man velger speil til sitt hjem. Speilet har en funksjon som vi tar for gitt at skal finnes der, men det rette speilet bidrar også til et stilfullt og hjemmekoselig interiør. Baderomslamper til montering over speil.


Speil ikea

Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg