tirsdag 14. juli 2015

Slette vegger uten gips

Søppelcontainere i alle størrelser. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med de slette veggplatene walls2paint er oppussingen gjort i en fei – helt uten gips , sparkel og tapetlim.


Walls2paint er helt rene og jevne veggplater med en hvit overflate, som kan males eller tapetseres med en gang de er montert på veggen. Mål, kapp og skru platene på plass.

Vips, så har du fornyet rommet med nye slette vegger. For det som tidligere har vært en tidkrevende jobb går nå unna i en fei, med et flott resultat. Glatte vegger uten gipsplater. Smartpanel Trend er en panelserie med glatt overflate helt uten profiler. Du kan male eller tapetsere dem.


I dag angrer mange bittert på at de lot striemoten herje med husets vegger. Det er brukt ganske mange tusen kvadratmeter strie i norske hjem, men i dag, med en mer minimalistisk interiørmote, vil folk heller ha slette vegger , sier administrerende direktør Bjørg Owren i Ifi, Informasjonskontoret for farge og interiør.

Når du så har rene vegger uten drit på ville jeg etter reperasjoner og. Personlig så la jeg gips i hele frickin kåken, strimlet skjøtene, sparklet to ganger og. PERFEKT: Er skjøten mellom gipsplatene sparklet riktig, blir den usynlig når du maler veggen.


Smart Oppussing har lagt til nye bilder i albumet: Slette vegger uten slit. Dette er en god løsning for alle hjemmefiksere som vil slippe pussing og sparkling – og du sparer masse tid! Slik får du slette vegger helt uten gips og sparkel. Nå trenger du verken gips – eller sponplater for å få slette vegger : Endelig finnes det veggplater som er ferdigmalt i ulike trendfarger. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om dagen, og vi lurer på å gå for en slik løsning.


Plater, maling, tapet, vinyl – hva skal man velge for slette vegger ? Hva er viktig å tenke på? Med smartpanel får du moderne og slette vegger uten profiler, eller panelvegger i klassisk stil. Det som tidligere har vært en tidkrevende jobb går nå unna i en fei med flott resultat. Siste generasjon gips er både skrufast og robustGips er det beste valget dersom du vil ha slette vegger i boligen, men mange synes gips tåler lite og at det er vanskelig å henge opp gjenstander på gipsvegger. Synes du glatte vegger blir litt for minimalistisk og moderne, kan platene fra Huntonit og Harmoni være et bedre alternativ.


Panel-platene fra Huntonit er fri for avgasser, og passer perfekt både i stuen og på soverommet.

Platene er også anbefalt av astma- og allergiforbundet. Gipsplater for rom med høye krav til estetikk. Platen har forsenkede kanter på alle sider som gjør det mulig å oppnå helt slette vegger og himlinger uten skygger eller slepelys. Du trenger ikke lenger gips - eller sponplater for å få til tøffe, slette vegger. Jeg vet det er noe hærk med gips , men har gips vegger nå, og har bilder og divers.


Jeg syns også det er finest med slett tak , og skulle jeg bygd nytt hus, ville jeg valgt det. Vi har gips på vegger og tak. Kan vi da legge såkalte rehab gips plater rett over og evt. Vegger med Norgips plater på trestender-verk har stort sett de samme egenskapene som vegger med stålstenderverk. De gir konstruksjoner med lav vekt, er sterke og stabile, kan bygges modulfritt uten synlige skjøter, og som vegger på stålstenderverk er de enkle å jobbe med.


Navnet rehabiliteringsgips gir deg en indikasjon på bruksområdet, nemlig rehabilitering. Deretter skal skjøter strimles og sparkles. I tverrskjøtene må sparkelen dras ut ca 30cm for å få det slett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg