tirsdag 7. juli 2015

Maling til jern og stål

Maling til jern og stål

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Sjekk ut maling til stål.


Maling til jern og stål

Fra Nordsjö tilbyr vi Professional Traditional Metal Paint som er en rustbeskyttende maling til jern , stål og metall. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. Prøvemal først på et lite område med Hammerite Metallmaling og la det tørke i en time. Hvis du finner noen feil under den malte overflaten, fjern all gammel maling før du maler videre med Hammerite metallmaling.


Jern og stål maling stort udvalg. Hvis du har en jernlåge eller stålstolper, der trænger til nyt liv, er dette ikke noget problem ! Hvordan bruker jeg Hammerite på en ny eller ubehandlet overflate av jern eller stål ? Vi har et stort udvalg i maling til jern og stål herunder, og skulle du have spørgsmål til , hvad der er bedst til dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Se malingerne til jern og metal, bestil det, som du skal bruge – og så sender vi hurtigt din ordre af ste så du kan beskytte dine ting af jern og metal med maling mod rust og tidens tand. Stål og jern til private og profesjoneller Staalbutikken. Vi kutter platene i de målene du ønsker.


Vi har også et stort utvalg av firkantede stålrør, runde stålrør og massive stålrør. Har en flaggstang i stål (eller tung aluminimum Wink ) som er stort sett uten maling men som etter litt jobb nå ligger fint på gresset å venter på. Owatrol Olje derimot forblir i malingen og gir mer maling. Den penetrerende egenskapen utnyttes bl. Skrab eller børst al rust bort inden maling.


Ved behov grundes med Sadolin Rustgrunder. Afvask hele overfladen og matslib blanke flader. Køb maling til jern og metal på Malgodt. Hvis du skal male noget af jern eller metal så har vi med garanti den rette maling til dit projekt.


Til overflatebehandling av stål brukes det en masse forsjellige malingstyper. Gratis fragt og billig pris. Sinkholdige malinger benyttes gjerne som grunnstrøk og gir stålet en viss katodisk beskyttelse.


Unntaksvis brukes denne malingstypen også til det endelige toppstrøket. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk. Merke: Bengalack og Hammerite.


Maling til jern og stål

Sinkmalingen må ha direkte kontakt med stålet for at effekten skal oppnås. Kjøp på nett eller i butikk. Ved hjelp av en maling roller er ideell for et jevnt lag med maling på galvanisert stål. Spray maling er ofte brukt til å male store områder av galvanisert stål.


Det er det teknisk og økonomisk viktigste av alle metaller, spesielt siden det brukes til å produsere stål. I grunnstoffenes periodesystem hører jern til gruppe 8. Klumme: Varmforzinket stål og maling - afskalning eller succes. Jernmetaller er en fellesbetegnelse på jern , kobolt og nikkel. Og hvis man tager en spatel eller kniv, kan man skrælle hele laget af maling af ned til zinklaget. Valget af maling til overfladebehandling af stål foretages på baggrund af det miljø, som emnet skal stå i. Vi løser også opgaver, hvor emnerne udsættes for svære kemiske, salte-, slitagemæssige og varmemæssige påvirkninger.


Maling til jern og stål

Ud over behandling af stålkonstruktioner, udfører vi også maling af facader, gulve, beton og sten m. Herdeprosessen binder pulver til metallet og gir ut den valgte farge av pulveret også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg