onsdag 22. juli 2015

Medaljong bjørklund

Et nydelig og nostalgisk smykke i gult gull fra Bjørklund Gull. Vi husker vel alle de fine medaljongene man kunne gjemme små lapper eller bilder i? Den perfekte Valentines eller Morsdagsgaven, kanskje med et bilde av deg selv eller barna i? Dette er det perfekte smykket å gravere på, i våre butikker får du gravert inn en bokstav for kun 10-Dette har blitt en av våre kunders store favoritter og det er enkelt å skape ditt eget helt personlige smykke eller gi en gave som varer livet ut. Kult smykke i sølv med anheng som en medaljong med spennende detaljer.


Perfekt sammen med andre smykker. Vi hjelper deg å lykkes med gavene - kjøp det i dag hos Bjørklund og bjorklund. Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i butikker og i nettbutikken.


Hvis du bestiller en medaljong på CHANTI kan du spare penger, og du har alltid dagers returrett. Du kan derfor trygt kjøpe medaljonger med oss. Det er enkelt, og du trenger ikke lagre køen.


Se vårt store utvalg og finne en fin medaljong som passer din stil. Alle kan finne en passende medaljong , og det vil utvilsomt gjøre deg mer elegant. PiaPer er de klassiske smykkene til barn i sølv og emalje. Vi har også et stort utvalg dåpsgaver og smykker i gull og sølv samt bestikk og servise til barn.


I David-Andersens enorme utvalg smykker, finner du et rikt utvalg halssmykker. Vi har både løse anheng og løse kjeder, samt anheng som kommer ferdig levert med. Mestergull er landets ledende faglige aktør i gullsmedbransjen. Sennende smykkekolleksjoner og håndverk.


Du har anledningen - vi har gaven! Stort utvalg av smykker og klokker. Vi leverer innen - virkedager. Fri frakt ved hent i butikk! Diamanthuset tilbyr et stort utvalg eksklusive smykker, ringer og mye mer til høy kvalitet.


Velkommen til hyggelig handel på nett eller i våre butikker. Med lang tradisjon som faghandel innen gullsmedfaget, har vi spesialkompetanse på vakre smykker til henne, tilbehør til ham og barnesmykker. Et smykke kan være så.


KT medaljong i gult eller hvitt gull. Sølvkjede eller forgylt kjede følger med. Ring eller send oss en mail med ønsket inngravering. Hos oss finner du kule herresmykker med stener som zirkonia og onyx. Vareutvalget i Bjørklund -butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha.


Alle butikker som tilbyr våre produkter. Thune Gullsmed og Urmaker tilbyr et stort utvalg eksklusive smykker, gifteringer, forlovelsesringer og klokkemerker. Smykker for kvinner og menn, jenter og gutter kan finne et stort utvalg her.


Så du slipper å gå forgjeves, når du er ute etter smykker på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg