mandag 27. juli 2015

Fotoğraf programları

Bilgisayarda fotoğraf ve resim düzenleme işlemini kolayca gerçekleştirmenizi sağlayan en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme programları için listeyi sizler için oluşturduk. DSLR veya aynasız makine üzerinde ya da sonrasında üzerinde oynanması ve rötüşlenmesi olayına fotoğraf düzenleme diyoruz. Bildiğiniz üzere çektiğimiz fotoğrafların makine üzerinde ya da sonrasında üzerinde oynanması ve istenilen şekilde rötüşlenmesi olayına fotoğraf düzenleme diyoruz. En İyi Fotoğraf Uygulamaları.


Bu anlamda ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde belirlerseniz yukarıdaki en iyi photoshop programı seçeneklerinden sunduğu özelliklere göre kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Eklemek istediğiniz fotoğraf düzenleme programı varsa lütfen yorumlarınızda belirtiniz.

Picasa, zaman içerisinde geliştirilerek fotoğraf düzenleme özelliğini de kazanmıştır. Sade ve anlaşılır arayüzüyle son derece iş gören bir fotoğraf düzenleme programıdır. Programı indirmek için tıklayın.


Listemizdeki son Windows fotoğraf görüntüleyici, XnView. Günümüzde profesyonel fotoğraf düzenleme programlarının çok güzel ücretsiz alternatifleri var. Bu listemizde de sizlere Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme programlarını sunuyoruz. Neyse ki fotoğrafları düzenlemek için artık karanlık odalara ihtiyacımız yok.


Fotoğraf düzenleme, fotoğrafçılığın en önemli noktalarından biridir. Günümüzde, dijital görüntülerden en iyi şekilde yararlanmamızı sağlayacak başarılı fotoğraf düzenleme programları var.

Bu konuda muhtemelen Adobe Photoshop programı hayal gücünün sınır tanımadığını çeşitli efektler ile rahatça gösteriyor. Photoshop programları kadar olmasa da beklentileri karşılayacak şekilde en iyi mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları olması her kullanıcı için önemli bir ihtiyaçtır. Hatta artık Photoshop programları nelerdir?


Artık marka teknolojiye ismini vermiş durumda. Bu tabii ki, Adobe firması için büyük bir başarı. Ayrıca fotoğraf ızgarasını değiştirebilir, fotoğraf efektleri ekleyebilir ve Fotoğraf Düzenleyici: Kolaj, Fotoğraf Birleştirme Uygulaması Instagram ve Snapchat için en iyi fotoğraf editörü.


Başka fotoğraf birleştirme programları aramayın. Resim birleştirme programları Türkçe olarak sizlerle. Buna rağmen biz bu işi inanılmaz basit, sezgisel ve hızlı hale getirmeyi başardık.


Döndürme aracıyla fotoğraflarınızı saat yönünde veya saat yönünün tersine derece döndürebilir, dikey veya yatay çevirebilir ya da keskinleşirebilirsiniz. Sayısız fotoğraf düzenleme programı bulunuyor, ancak bu yazıda aralarında en profesyonel ve detaylı kullanıma sahip programları paylaşacağız. Dilerseniz tek bir resmi de büyütebilirsiniz. Bu programları kullanarak yapamayacağınız bir düzenleme yok.


Photoshop endüstrinin standart hâle gelmiş fotoğraf düzenleme yazılımlarından biri fakat bir çok ücretsiz alternatifi de bulunuyor. Yazımızda Photoshop ve benzeri ücretli fotoğraf düzenleme programı yerine elinizdeki fotoğraları düzenlemenizi sağlayacak ücretsiz olan programları derledik. Eğer fotoğraf editörü, fotoğraf düzenleme, resim düzenleme, foto düzenleme, fotoğraf düzenleme programı , online foto, foto efektleri, foto yapma, photo düzenleme, ücretsiz fotoğraf düzenleme, fotoğraf montajlama, fotoğraf düzenleyicisi indir, resmi düzenleme, ücretsiz resim düzenleme, editör olmak olarak ve böylece. Fotoğraf çekmenin önemi bu kadar büyükken, onları süslemek ve daha güzel göstermek ise biraz olsun emek istemektedir. Bunlar içerisinde, fotoğraf filtreleri, keskinlik ayarları, farklı efektler ve kolaj programları bulunmaktadır.


Polaroid fotoğraf çerçevemizle fotoğrafınıza biraz heyecan katın veya eski görünümlü bir gazete kupürü oluşturarak duygusal bir anı yakalayın.

Photoscape, eğlenceli ve kolay bir fotoğraf düzenleme ve onarma programıdır. Photoscape fotoğraflarınızı görüntüler, slideshow olarak izleyebilmenizi sağlar Resminizi yeniden boyutlandırma, ışık ve renklerini düze. Oldukça basit ama fotoğraf kırpma işini hızlı ve kolay bir biçimde yapan mükemmel bir programdır.


Kırpmanın dışında boyutunu değiştirme, kırmızı göz problemini çözme, renkleri düzenleme, sepia tonunu ayarlama ve döndürme gibi özelliklere sahiptir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg