onsdag 15. juli 2015

Hylleplate maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Bestill varer på maxbo. Oppbevaring til lave priser.


Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Platene kan også legges på toppen så kan man om ønskelig sette pyntegjenstander etc på toppen av vedstableren. Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus. Leveres med hylleholder.


Ved at du fortsetter å bruke Maxbo. Med hobbyplater i ubehandlet eik får du enkelt flotte hyller og alt annet du vil bygge i solid treverk. Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov. Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller. Klassisk limtreplate som kan brukes til mye mer enn bare hylleplater.


Fås i flere ulike størrelser for å passe til akkurat ditt prosjekt. Fremstilt av svensk furu. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Les om vilkårene i garantiheftet.


Hyllestøtter er inkludert. Finnes i flere bredder og dybder. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Hobbyplater finnes også som. Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan.


På den måten slipper du at det drysser fra veden på gulvet. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Ubehandlet, massiv benkeplate av svært høy kvalitet.


Nesten kvistfri med brede staver og jevn farge. Den ubehandlede flaten gir valgfrihet til å olje, lakkere. Biltemas byggavdeling har alt du trenger av byggevarer. Hvit melaminbelagt sponplate, ferdig hylleplan som kan brukes sammen med våre veggskinner og knekter.


Se på byggevarebutikken, Byggmax, Maxbo e. Hylleplate i glass passer til vedstablerene i glass som har bredde 400mm. Har ikke ikea i nærheten, men obs bygg, byggmakker, maxbo , monter. Hyllen er en vanlig hylleplate med knekter fra Maxbo. I tillegg har faren min festet en plank for stabilisering i bak-kant og freset ut bord langs.


Utnytt plassen på best mulig måte! Frittstående hyller, hylleplater, vegghyller, konsoller og mye mer! Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. I våre butikker møter du fagfolk.


Vi har finansierings- løsninger for deg! Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg