tirsdag 7. juli 2015

Gjennomsiktig voksduk

Gjennomsiktig voksduk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute.


Gjennomsiktig voksduk

De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under. Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker. Ikke betal mer enn nødvendig. Bruk klar plast som en gjennomsiktig voksduk på trebordet. Gjennomsiktig voksduk til å legge over eller under en tekstilduk.


Leveres alltid på en rull uten. Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Du kan også bruke den til å beskytte et nytt bor slik at bordet fortsetter å se nytt ut i mange år.


Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut. Transparent duk som er flott å ha over pene duker eller bordplater. Voksduk 140cm klar plast.


NB: Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken. Alt du trenger av bordtekstiler, duker og spisebrikker til store og små anledninger. Vi har alltid et stort utvalg av denne kraftige non-woven-kvaliteten med PVC uten ftalater. Den er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger og motiver, blant annet sirkler, stjerner, striper, grafisk trykk og en spesiell fest- og fødselsdagsduk. Kan tørkes av med en fuktig klut.


Gjennomsiktig voksduk

Alle våre voksduker er uten Phthalater. Nettbutikk med Norges mest spesialiserte og største tilbud av voksduk i metervare i alle kvaliteter. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Perfekt dersom du har et bord du er redd for, men samtidig ikke vil dekke til. På bildet er det blant annet brukt på ei hvit høyglansbordplate. Derfor bør du kjøpe en gjennomsiktig voksduk : Du unngår riper på bordplaten. Du slipper å dekke til bordplaten, men kan stolt vise den frem. Matrester og gris vaskes enkelt bort.


Det følger med en klut som er laget spesielt for bruk på voksduk. Flott voksduk med prikker. Duken er metervare, og vi klipper den så lang du ønsker. Prisen per meter er kun kr. Beskytt bordet mot søl som resulterer i stygge flekker med en gjennomsiktig voksduk.


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Mamma har en gjennomsiktig en som jeg tror hun har kjøpt på Hansen og Dysvik. Mener jeg har sett en matt voksduk med noe blondemønster i. Men hvor kan det ha vært? Tilgjengelighet: På fjernlager. Gjør som Mona og sy deg en liten reisemappe i gjennomsiktig voksduk.


Jeg syns gjennomsiktig voksduk ville sett litt institusjon ut. Hva med placemats eller en duk som passer godt inn? En voksduk har et pvc-belegg på oversiden som gjør duken helt vanntett. Den holder på søl, og er lett å tørke av, samtidig som den beskytter bordplaten.


Vi har også voksduk som metervare, slik at du kan få den kappet i akkurat den lengden du trenger. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg