mandag 6. juli 2015

Billig innvendig panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Billig innvendig panel kr. Torget Til salgs Hage,. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Skrå skygge og glattpanel.

Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler. Utforsk de ulike panelene Velg mellom malt, beiset, oljet eller ubehandlet panel.


Men om noen har kledd hele huset innvendig i smartpanel så tror jeg nok det vil dra ned inntrykket om ikke så alt for mange år. For meg er malt panel kvalitet ifht smartpanel som er en billig og kjapp løsning. Og det er jo sånn at malt panel faktisk er mye penere pga struktur, vridninger osv som gir liv til overflaten.

Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.


Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Raskt, enkelt og billig. Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene? Da kan veggpanel være en enkel løsning for å skape et moderne uttrykk. Ta en titt på vårt store utvalg!


Har du planer om å friske opp hjemme eller kanskje du bygger nytt? Benytter du innvendig panelbord blir jobben uansett enkel for deg. De settes raskt opp og kan kombineres med flere typer materialer.


Bruk dem som en fondvegg sammen med en flott tapet, eller la hele rommet få panelbord. De passer like godt på kjøkkenet, stua eller et soverom. I kjølerom bør panel av gran benyttes.

Furupanel er det treslaget det selges mest av når det kommer til innvendig panel. Furupanel har et vakkert kvistbilde og mer liv i trestrukturen enn gran. Det er også mulig å bestille panel i kvistfritt råstoff av furu. Uten overflatebehandling vi furu bli mørkere.


Tre er et naturlig og kraftfullt materiale! Den beisede panelen har truffet interørtrenden perfekt. Nye spenstige fargealternativer som henter inspirasjon fra sjø, vidde og fjell har gitt beiset panel en fornyet interesse i markedet.


Fargevalgene er mange og kan enkelt kombineres med utseende på gulv og lister. MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak. Er du lei slette vegger av gips?


Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske. Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Bruk fantasien din, nå er alt mulig. Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet.


Våre malte interiørpaneler er nedtørket til ca , noe som gir en stabil panel etter montering. MDF panel fra Byggmax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg