tirsdag 28. juli 2015

Heydi lett repp

Gir godt skrue- og spikerfeste. Utblanding - Bruksmåte Hell først rent vann i blandekaret, ca. Heydi Lett Repp lettsparkel er en alt-i-ett reparasjons- og sparkelmasse som kan anvendes til svært mange formål.


Heydi Lett Repp er enkel å påføre, får god heft til underlaget og kan påføres i tykke lag uten at massen siger eller sprekker. Benyttes både inne og ute på alle underlag.

Kjemikaliets navn Heydi Lett Repp Artikkelnr. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og bruk som det advares mot Funksjon Beskrivelse: Sementbasert lettsparkel er en ”alt-i-ett” reparasjons– og sparkelmasse. Det som er anderledes med denne sparkelen i forhold til vanlig, er at den ikke krymper eller sprekker. Svake underlag bør primes før sparkling.


Resultatet blir penest hvis det benyttes stålsparkel til påføringen. Du trenger ikke fylle inn både e-post og telefon, oppgi den måten du ønsker å bli kontaktet på. Klikk her for å lese mer om personvern.

Hey di Lett Repp lettsparkel er en alt-iett reparasjons- og sparkelmasse som kan anvendes til svært mange formål. Den er enkel å påføre, får god heft til. Jeg hadde det samme problemet med pipa vår, og sparklet den med Heydi lett repp. I tillegg kan de aller fleste kjellere faktisk løses relativt enkelt og effektivt uten både gravemaskin og elektriske installasjoner.


Gjennom praktisk bruk og anvendelse har produktene bevist sin kvalitet og. Relevant identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen og bruk det frarådes mot Funksjon Sementbasert lettsparkel er en alt-i-ett reparasjons- og sparkelmasse. Poststed Land Telefon Telefaks E-post Hjemmeside Org.


Siste lengde er lagt, og den nye flotte parketten ligger innbydende. Det gjenstår bare en grundig og siste vask. Pakning: og kilo pose og kilo sekk. Sementbasert, hurtig-herdende sparkel som brukes for bygging av fall, sår reparasjon og generell fi nsparkling av vegger, gulv og tak.


HeydiLett Repp er enkel å påføre, får god heft til underlaget ogkan påføres i tykke lag uten at massen siger eller sprekker. Er du på jakt etter litt sån betong-preg-kontrastvegg men synes (som meg) at både plater og tapet som ser noenlunde ut koster SKJORTA,. En alt-i-ett-reparasjons- og sparkelmasse som kan brukes til mange formål og på alle underlag, for eksempel mur,.


På grunn av flytting av en ventilasjonsåpning har jeg sparklet over det gamle hullet med Hey'di Lett Repp i ca.

Hvor lenge må jeg vente før jeg maler over? Det er for tiden 6-grader ute, forholdsvis høy luftfuktighet (men ikke regn på det sparklede området). Med litt flaks får jeg noen timer sol hver dag de nærmeste dagene. Hey’di universal lettsparkel Lett Repp 5kg.


Skal pusse en pipe og kom over denne bloggen når jegt og er nyskjerrig på. Heydi Hvit blandes med vann og gir en dekorativ, hvit overflate. Bruksområder: Inn- og utvendig på betong, puss, Leca, tegl og annet murverk.


Fasader - sokkeletasjer - kjellervegger - piper - gara.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg