fredag 1. april 2016

Båtvask test

Båtvask test

Overraskende nok er det en kjøkken- og baderomskrem som vinner testen. Vim skurekrem er testens klare vinner med fem av fem stjerner. Bladet trekker frem at skurekremen gjorde en glimrende jobb på alle de fire flatene den ble testet på. Og prisen er det ikke noe å si på.


En halvliter koster beskjedne kroner. Inkludert moms er prisen 350. Båtvask med remedier fra kjøkkenskapet Båten er endelig pakket ut av presenningene, og det er tid for en grundig vask.


Da bør det ikke overraske deg at vi søker mot kjøkkenskapet fremfor å kjøpe inn dyre spesialmidler til båtvask. Testen er utført på to blå båtskrog. Skroget er inndelt i to soner på hver side slik at midlene er testet på til sammen åtte testflater.


Ansvarlig for den praktiske gjennomføringen av testen har vært Jørgen Braathen, som er daglig leder ved Vollen Slipp. Blandt annet Turtle Wax svamp og waterblade. Båtvask ja, da kan jeg endelig få brukt litt av bilpleieutstyret jeg kjøpte før jeg oppdaget DCN ! Nanovoks BEST I TEST Les mer.


Her er de beste båtpleiemidlene! Forside Butikk Video Billedgalleri Forhandlere Brukerveiledning Kontakt oss Dragon. Vask og rens av gelcoat med Grunt! Vårens båtvask -Møkka skal av!


Båtvask test

Sneen er borte og sola varmer i fjeset. Selv om båten er sammensatt av mange materialer og stoffer, bør vi klare jobben på en helg. Tekst: ANNE MARIT KLOKK OG INGVAR JOHNSENApril er båtvasktid. Markedet flommer over av effektive midler, både fra kolonialen og spesialforretningene.


Vi har tatt leserne på ordet, og har samlet inn de aktuelle produktene for test. I denne testen har såpene har blitt brukt ”rett i bøtta” på forskjellige type biler og opptil flere ganger bare for å få god følelsen eller ikke. I forlengelse av den testen , fikk vi veldig mange tips om liknende produkter som leserne hadde gode erfaringer me og som de gjerne ville at vi skulle teste. Av de såpene som var med i testen og jeg har tatt for meg de beste som gikk igjennom nåløyet til å være med helt til slutt.


Test av vaskemidler med polish. For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Det går an å gjøre det veldig dyrt, men det går også an å gjøre det veldig billig, sier. Seajet Båtvask med voks fjerner effektivt skitt, gummimerker og forurensning på plast, glassfiber, maling og metall.


Vi tapet opp fem like felter og påførte deretter de ulike produktene, først en gang, deretter etter ti minutter og lot dem virke i minutter. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. For de to første er det ikke antydnig til ny rust.


Båtvask test

Når du skal ta vårpussen er det lurt å ha en plan. Start med å lage en liste over hva du må gjør, hva du bør gjøre og hva du kan vente med til båten er sjøsatt. TEST av metallmaling rett på rust.


Her kommer endelig resultat av test nr. Det er flere produkter som imponerer, men størst var overraskelsen over hvor mye bedre rustbeskyttelse det ble av å pensle, kontra spraye på den samme malingen. Vi er stolte av å kunne levere noen av de mest kjente produsentnavnene i båtmarkedet.


Båtvask test

Bomar dekksluker, Accon rustfrie dekksbeslag, Sea-Fire brannslukknings utstyr, Buffalo Shrink Wrap krympeplast utstyr, Attwood båtutstyr, Barka VVS utstyr og Todd båtstoler. Redningsselskapet har gjort en liten test av dette produktet. De mottar kr på solgte enhet, så de kan jo være litt innhabile. Så spørs det bare om produktet holder mål.


Det finns tusentals fabrikat och modeller inom segmentet uppblåsbara båtar. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg