mandag 18. april 2016

Lady vegg 10 pris

Lady vegg 10 pris

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Lady vegg 10 pris

Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Dekkgaranti, maks strøk. Lett å påføre og tørker raskt.


LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling.


Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger.


Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. Overmalbar etter ca timer, brukstørr etter ca dager, og gjennomherdet etter ca uker. Jotun - Lady Vegg- L. LADY VEGG B-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha.


Lady vegg 10 pris

Hva er en kvalitetsmaling da? Vi tenkte i utgangspunktet bare å gå for Lady til vegger og ferdig med det. De har jo noe ekstra allergivennlig og noe ekstra matt, men det virker som det ikke er så mye å velge imellom til interiør i utgangspunktet.


Lady Vegg påføres best med rull, men pensel og høytrykkssprøyte kan også benyttes. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! På sugende, porøse flater anbefales strøk.


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg