fredag 1. april 2016

Tørkestativ for vegg

Tørkestativ for vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.


Tørkestativ for vegg

Enten du vil ha tørkestativ til vegg , tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Hvis du ikke har hage, eller hvis det regner for mye den dagen du vasker klær, er det mange smarte tørkestativ til innendørs bruk. Gulvstativ Du kan alltids velge de klassiske tørkestativene, enten med eller uten vinger, men hvis du har liten plass, er det andre muligheter.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Tørkestativ for vegg

Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. MegaFlis fører en rekke produkter innen tørk og vask.


Vegg tørkestativ Doria 60. Vi har produkter som klesstativ og tørkestativ , kleshengere, klesklyper og mer. Når vasken er ferdig, er det kjekt med et praktisk tørkestativ.


Vi har mange varianter av tørkestativer, både store og små. Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Kan også brukes i baderom og våtrom. WallFix tørkestativ Heng opp klesvasken enkelt og praktisk med WallFix tørkestativ fra Hollandske Brabantia.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor. Mål sammenslått: x cm. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass.


Tørkestativ for vegg

Benyttes sammen med Classic for å få en komplett løsning. Kan slås ned for å frigjøre plass når det ikke er i bruk. Kjøpte denne pga av kvalitet og sikkerhet. Tørkestativ for å henge opp klær. Laget av god materiale og solide bein.


Holder tøy på plass og er ikke bøyelig tråder som billige tørke stativer på markedet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg