torsdag 28. april 2016

Russetøy

En customgenser vil uten. Du ser ut til å bruke Safari, vi opplever for tiden innloggingsproblemer med Safari og det jobbes med utbedring. Du kan i mellomtiden forsøke å (midlertidig) skru. Her finner du en oversikt over russeklær. Vi hjelper med å sette opp design og logo.


Velg mellom mange produkter og farger. Russeklær med egen logo! Stort utvalg hettegensere og produkter i mange farger, og lag ditt eget design i vårt enkle designverktøy.


Kvalitet og gode priser! Akkurat når i april russetiden starter, varierer fra år til år. Medlemmene i russegruppen kan velge ulike pakker. Alle hoodie leveres med gruppens logo, navneliste og navnebadge.


Russetøy

Vi produserer og leverer det meste av hva en virksomhet kan trenge av. Julia Lykseth og klassevenninnene Martine Gunstveit Rødland og Emilie Hægeland har så vidt kommet i gang med skoleåret i tredje klasse på Vennesla videregående skole like nord for Kristiansand. VANLIGE SPØRSMÅL ANGÅENDE BESTILLING AV RUSSETØY , KLISTERMERKER OG BILDEKOR. For at vi skal kunne tilby russe effekter til prisene oppgitt har vi laget et fast oppsett. Alle forandringer som ikke er innenfor dette oppsettet blir fakturert på timebasis.


Når det gjelder den røde dressen, har russen selv bestemt at de ikke tar den på før 17. Det er vår, sol og mange blide elever i russetøy på skolen i disse dager. I skolegården i langfri traff vi flere av årets russekull. Hva tenker de å bruke. Scan Trade med storsatsing på russetøy.


Russetøy

Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Nå rives prestegården i Vennesla. Får bruke russetøy likevel. Tirsdag fikk russen på Tangen videregående skole i Kristiansand forbud mot å gå med russetøy.


Onsdag snudde skolens ledelse. Alle som ikke har hentet sitt russetøy enda, kan hente det 11. Håper dere blir fornøyde med det dere bestiller og husk at det fortsatt går ann å bytte eller eventuelt kjøpe mer. Vi satser på å få russekortene til skolen snart og dere vil bli informert så fort som mulig. KNALLPRISER på trykk av RUSSETØY ! Vi trykker på russetøy , og leverer alt av t-skjorter, gensere, capser og annet utstyr til russetiden.


Russetøy

Gjør noe mer ut av russetøyet enn de vanlige strykemerkene og skjortene alle har, og skap din egen stil. Silketrykk tåler både eggsøl, øldåp og hard festing – og det koster gjerne mindre enn du tror! Og de forhandler fram priser på interiørdekor og russetøy. I veiledningene vil det stå at etaten oppfordrer elevene til å la være å møte opp i russetøy før 1. Allikevel vil de påpeke at dersom elevene allikevel velger å bruke russeklærne, har skolen ingen lovlige sanksjonsmuligheter, dersom det ikke er særlig bestemmelser for dette i skolereglementet.


I dag møtte det siste VKkullet iført russetøy og klare for russefeiringen. Noen velmente råd fikk de med på veien, da de på et fellesmøte fikk treffe både helsepersonell, politiet og ansatte fra skolen. Når de tar på seg russetøy , virker det som om de mister alle hemninger, forteller han. Rektor Svein Rasmussen ved Froland ungdomsskole er sjokkert over hendelsen.


Jeg er rystet og har dyp medfølelse både med Tina og hennes familie, sier han til Agderposten. Lett innsvinget t-skjorte i unisexmodell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg