fredag 22. april 2016

Kontor lys

Billige blekkpatroner får du i nettbutikken. Hjemme eller kontorbruk. Ditt personlige lys i lommen! Den er i første rekke beregnet på individuelle kontor som baseres på Tunable white med dagslys-, tilstedeværelses- og manuell styring.


Du kontrollerer og stiller inn dine personlige scener med smarttelefonen.

Vi inviterer deg til å slå av lysene og lære mer om verdens mest energieffektive kontor belysning s løsninger! Klikk her for å besøke vår mini webside om kontorbelysning. Luminans: Luminans er et mål på hvor lys en flate er. RA: RA-indeksen er gjennomsnittsverdi for fargegjengivelsen i lyskilden.


Flere detaljer på side 9. Betydningen av god kontorbelysning Strømkostnadene er definitivt den største utgiften ved kontor -belysning. Innkjøp og installasjon av belysningsproduktene utgjør kun av de totale kostnadene. Vedlikehold og bytte av lyskilder utgjør.

Kontor og arbeidsplass. Her finner du et utvalg lamper som er spesielt egnet for bruk på kontor og andre steder hvor du trenger godt arbeidslys. Vi jobber med mange forskjellige typer prosjekt, se hvordan belysningen til vårt kontor i Oslo ble her! De som jobber på et kontor tilbringer ofte den største delen av dagen sin på dette rommet.


Skrivebord KALBY 60x1lys eik. Det bør være grunn nok til å skape et mer ergonomisk og hyggelig arbeidsmiljø. Den riktige kontorbelysningen spiller en veldig avgjørende rolle her. God belysningpå kontoret sørger ikke bare for tilstrekkelig lys , men også for en god atmosfære. Marlene Dahle mener feil bruk av lys og farger gjør oss mindre effektive og får støtte.


Hun får støtte av forskerne ved Lys og farge-senteret i Trondheim. Farge-ekspert Kine Angelo sammenligner behovet for farger og lys med behovet vi har for å trene. Vi skjønte at vi måtte trene da de stillesittende jobbene kom. Vårt sortiment omfatter alle kategorier belysning, med fokus på høy kvalitet og levetid. Lang garantitid sikrer en trygg.


Den understreker den puristiske designen i det nye hovedkvarteret og overbeviser med sin høye effektivitet. Den kan plasseres fritt i rommet, gir et godt lys for en behagelig, generell belysning og sørger for optimale lysforhold uten forstyrrende reflekser i nettbrett eller skjermer under samtaler i uformelle møteområder. Vil du vite mer om bruk av led lys ?

Vi har base i Trondheim, og du er velkommen til å besøke oss i Sandgata 55. Vi har for øvrig hele Trøndelag som nedslagsfelt. Telys fra Duni med en liten men beroligende flamme skaper en god atmosfære i rommet.


Lag en hyggelig og avslappende atmosfære ved hjelp av telys fra Duni - Plasser et telys på bordet, og opplev at rommet med ett blir mer trivelig - Du kan også tenne flere telys for å lyse opp området uten å slå på elektriske lys. Riktig kontorbelysning gir økt trivsel, bedre produktivitet og redusert sykefravær. Vi har kunnskapen og produktene som oppfyller alle kravene til god belysning og som reduserer driftkostnader.


Bladet handler om krav til lys og belysning. I Planløsning gruppe 3og 3er det mer detaljerte anbefalinger om belysning for ulike bygningskategorier. Vi forhandler stort udvalg af LED belysning, alt fra LED bordlamper til LED spotbelysning.


Nem bestilling og hurtig levering. LED lamper i moderne design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg